Tratamente naturale pentru combaterea celulitei

29/05/2013

Tratamente naturale pentru combaterea celulitei

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/tratamente-naturale-pentru-combaterea-celulitei/

carte tratamente naturiste anticelulita

Titlu: “Tratamente naturale pentru combaterea celulitei”

Autor: Jordina Casademunt

Editura: ALL

Pret: 25.94 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: Celulita este una dintre cele mai comune probleme estetice cu care se confrunta femeile, problema ce nu depinde neaparat de greutatea corporala, ci de stilul de viata. Tocmai pentru ca lupta impotriva celulitei este dusa de numeroase femei, pe piata exista multiple tipuri de lotiuni, seruri si creme anti-celulitice, a caror eficienta este deseori pusa la indoiala.

In schimb, tratamentele anticelulita naturiste sunt mult mai eficiente in lupta cu aceasta problema si pe termen lung au rezultate extraordinare si asupra sanatatii epidermei. Pentru tratamentul celulitei nu sunt necesare interventii chirurgicale si nici nu trebuie sa apelati la interventii cosmetice costisitoare.

In cartea “Tratamente naturale pentru combaterea celulitei” sunt prezentate cele mai bune remedii naturale impotriva celulitei, care au grija in acelasi timp de sanatatea si frumusetea pielii. Din cartea “Tratamente naturale pentru combaterea celulitei” veti afla:

  • Cate tipuri de celulita exista, cum este definita celulita si ce complicatii poate avea
  • Ce retete culinare trebuie sa gatiti pentru a preveni aparitia celulitei
  • Cum puteti elimina caloriile si reactiva functiile metabolice
  • Ce exercitii fizice va ajuta sa scapati de celulita sis a va tonifiati abdomenul, fesele si picioarele
  • Cum puteti controla stresul si cum puteti evita tutunul, cofeina si alcoolul.

Autoarea cartii “Tratamente naturale pentru combaterea celulitei”, Jordina Casademunt, este consilier la centre de fitness si colaboreaza cu societati din domeniul cosmeticii naturiste si a suplimentelor dietetice.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: