Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Totul despre apiterapie

Data ultimei actualizari: 17/04/2013

carte totul despre terapieTitlu: “Totul despre apiterapie”

Autor: Rawhi Muin Ali Abdalla

Editura: ALL

Pret: 14,95 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: Apiterapia foloseste produsele apicole precum mierea, polenul, ceara, laptisorul de matca si veninul albinelor pentru prevenirea si tratarea diverselor afectiuni care raspund pozitiv in fata unui astfel de tratament. Mierea de albine contine peste 70 de substante active.

Autorul cartii “Totul despre apiterapie” este medic pediatru si cercetator in domeniul apiterapiei si a redactat acest ghid pentru a le oferi pacientilor optiuni de tratament pentru afectiunile de care sufera, dar si pentru a le oferi persoanelor sanatoase motive sa consume produse apicole. In acest demers sunt descrise toate produsele stupului, de la modul in care sunt recoltate, depozitate si ambalate, pana la proprietatile farmacologice si indicatiile terapeutice ale fiecarui produs apicol.

Cartea  “Totul despre apiterapie” contine si capitole speciale, in care sunt detaliate protocoalele de tratament cu produse apicole in cazul diferitelor afectiuni, atat in cazul adultilor, cat si in cazul copiilor. Nu in ultimul rand, cartea contine si retete speciale pentru folosirea produselor apicole in tratamentele cosmetice.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Un comentariu

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.