Tot personalul care lucreaza in centrele de batrani sau pentru persoanele cu dizabilitati va fi testat saptamanal

14/10/2020

Tot personalul care lucreaza in centrele de batrani sau pentru persoanele cu dizabilitati va fi testat saptamanal

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/tot-personalul-care-lucreaza-in-centrele-de-batrani-sau-pentru-persoanele-cu-dizabilitati-va-fi-testat-saptamanal/

Raed Arafat, secretarul de stat in MAI, spune ca tot personalul care lucreaza in centrele pentru persoane in varsta sau pentru persoane cu dizabilitati va fi testat saptamanal pentru SARS-CoV-2.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 7 EMC:

Managementul mastocitozei

“Tot personalul care lucreaza in centrele de persoane in varsta, persoane cu dizabilitati, centrele rezidentiale, cum spunem, pentru protejarea persoanelor respective tot personalul care lucreaza acolo se va testa o data pe saptamana, prin grija Directiilor de Sanatate Publica. Sa reducem riscul, pentru ca la acest moment programul nu mai este de 14 zile si oamenii pleaca, vin inapoi, fac ture si atunci este normal ca testarea sa fie frecventa, pentru protectia persoanelor care se afla in aceste centre”, a declarat Raed Arafat, intr-o declaratie publica.

Totodata, el a precizat ca acolo unde incidenta cazurilor de Covid-19 este de sub 3 la mia de locuitori, purtarea mastii este obligatorie in zonele aglomerate, iar unde este peste 3, masca va deveni obligatorie in toate spatiile deschise.

Etichete: personal centre de ingrijire, personal medical, personal auxiliar teste covid, raed arafat

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: