Timis: Doua persoane care se pretindeau inspectori DSP, controlau cabinetele stomatologice si aplicau amenzi

25/06/2020

Timis: Doua persoane care se pretindeau inspectori DSP, controlau cabinetele stomatologice si aplicau amenzi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/timis-doua-persoane-care-se-pretindeau-inspectori-dsp-controlau-cabinetele-stomatologice-si-aplicau-amenzi/

Directia de Sanatate Publica (DSP) Timis va initia o ancheta cu sprijinul Politiei, pentru identificarea a doi falsi inspectori care mergeau in control la cabinete stomatologice si aplicau amenzi.

“Avand in vedere informatiile aparute pe retelele de socializare referitoare la controalele efectuate in cabinetele stomatologice de catre doua persoane (barbati, n.r.) care pretind a fi reprezentanti ai DSP Timis si care se legitimeaza cu documente false, DSP Timis se dezice de practicile acestora si adreseaza rugamintea catre cetateni ca in astfel de situatii sa fie verificata identitatea ‘inspectorilor’, contactand Directia de Sanatate Publica si solicitand totodata si ordinul de deplasare, document care confirma actul de control”, a declarat purtatorul de cuvant al DSP Timis, Cornelia Bubatu, potrivit Agerpres.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Sindromul de burnout

Ea a mentionat ca amenda contraventionala aplicata de catre reprezentantii DSP Timis, atunci cand se impune, se achita, in functie de situatie, fie la primaria de domiciliu, fie la Trezorerie si nu se incaseaza de catre inspectori la fata locului, pe baza de chitanta.

Deocamdata, ca nu poate spune daca falsii inspectori au si reusit sa incaseze bani din amenzile fictive, intrucat ancheta este in derulare.

Etichete: inspectori dsp, dsp timis, inspectori falsi dsp, cabinete stomatologice

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala