“Testele de depistare a hepatitelor virale trebuie sa fie in Pachetul de baza la indicatia medicului de familie”

28/07/2015

“Testele de depistare a hepatitelor virale trebuie sa fie in Pachetul de baza la indicatia medicului de familie”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/testele-de-depistare-a-hepatitelor-virale-trebuie-sa-fie-in-pachetul-de-baza-la-indicatia-medicului-de-familie/

bolnavi-hepatita-c“Vieti salvate prin pasi mai simpli – Testele de depistare a hepatitelor virale trebuie sa fie in Pachetul de baza la indicatia medicului de familie.

Este o initiativa lansata marti , 28 iulie, de Ziua Mondiala a Hepatitei.

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania (APAH-RO) marcheaza Ziua Mondiala de Lupta impotriva Hepatitei prin mai multe actiuni de informare derulate in orase precum in Alexandria, Bucuresti, Arad, Cluj-Napoca, Iasi, Giurgiu.

In aceste locatii au fost impartite vouchere cu reduceri pentru analize de depistare si monitorizare a hepatitelor cu virus B, C si Delta.

Petitia „Vieti salvate prin pasi mai simpli –Testele de depistare a hepatitelor virale trebuie sa fie in Pachetul de baza la indicatia medicului de familie”, lansata astazi, poate fi accesata AICI.

Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Hepatitelor se marcheaza in intreaga lume de Alianta Mondiala de Hepatita si membrii sai sub sloganul „4.000 de voci pentru 4.000 de vieti”.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: