Termen limita de depunere a amendamentelor la proiectul privind certificatul verde

09/11/2021
Termen limita de depunere a amendamentelor la proiectul privind certificatul verde

Termen limita de depunere a amendamentelor la proiectul privind certificatul verde

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/termen-limita-de-depunere-a-amendamentelor-la-proiectul-privind-certificatul-verde/

Termenul de depunere a amendamentelor la proiectul care prevede obligativitatea prezentarii, la locul de munca, de catre personalul unor unitati publice si private, a certificatului digital Covid este data de 12 noiembrie.

“Dupa cum stiti, proiectul privind certificatul verde a fost respins in Senat, cu amendamentele care au venit. Noi il luam de la forma initiala in acest moment. Deci va trebui sa discutam, conform deciziei Biroului permanent de saptamana trecuta, pana pe 12 (noiembrie – n.r.) aceste amendamente. Astazi si maine vom avea la nivelul Comisiei de sanatate intalniri cu vicepresedintii din grupurile parlamentare, in care vom discuta amendamente. Cand vom avea un consens, vom face o sedinta a Comisiei de sanatate in care vom da un raport preliminar, care va merge in celelalte comisii”, a declarat Nelu Tataru, presedintele Comisiei de sanatate din Camera Deputatilor, potrivit Agerpres.

Intrebat ce se va intampla cu angajatii care nu pot face vaccinul anti-COVID, Nelu Tataru a aratat ca sunt mai multe amendamente care prevad, printre altele, ca 60 de zile testele sa fie platite de la stat sau posibilitatea eliberarii unui certificat verde la 10 zile dupa prima doza.

La inceputul acestei saptamani, Biroul permanent al Camerei Deputatilor a luat act de solicitarea privind urgentarea procesului legislativ in comisii si introducerea pe ordinea de zi a plenului, sub rezerva primirii raportului, a propunerii legislative privind stabilirea unor masuri in domeniul sanitar, in perioada starii de alerta, pentru personalul din cadrul unor unitati publice si private.

Proiectul de lege a fost respins de Senat pe 27 octombrie, iar Camera Deputatilor este for legislativ decizional.

Etichete: obligativitatea certificatului digital covid, certificat verde covid pentru personalul medical

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: