Telefonul Medicului – Consiliere psihologica si suport emotional, juridic si practic

13/04/2020

Telefonul Medicului – Consiliere psihologica si suport emotional, juridic si practic

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/telefonul-medicului-consiliere-psihologica-si-suport-emotional-juridic-si-practic/

A fost lansat “Telefonul medicului” – un serviciu care ofera personalului din sistemul sanititar consiliere psihologica si juridica.

Linia va fi functionala intre orele 10:00 si 18:00, la numarul 021.555.22.86, iar pe aceasta platforma se pot primi mesajele beneficiarilor si in afara intervalului specificat.

“Telefonul Medicului – 021 555 2286 (ACUM) – este un nou serviciu initiat de Asociatia Magic, in parteneriat cu Alianta Medicilor si Federatia Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania care isi propune sa ofere cadrelor medicale din Romania consiliere psihologica si suport emotional, suport juridic si suport practic, astfel incat toti cei care lupta din prima linie cu pandemia sa se poata concentra pe ceea ce fac mai bine”, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, serviciul este destinat tuturor cadrelor medicale din Romania – medici, asistente, infirmiere, ambulantieri, brancardieri, toti cei din prima linie.

Serviciul ofera gratuit: suport psihologic, alaturi de 12 psihologi, in parteneriat cu Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei; suport juridic, oferit de membri din comunitatea Lideri pentru Justitie, din Asociatia Tinerilor Avocati din Baroul Timis si de voluntari ai Asociatiei Magic; sfaturi practice, identificarea de nevoi urgente si incercarea de a le solutiona cu ajutorul partenerilor si al comunitatii de voluntari ai Asociatiei Magic.

Etichete: telefonul medicului, consiliere psihologica pandemie, consiliere medici, suport emotional cadre medicale

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Conf. Dr. Adrian Bighea: Pacientii care au nevoie de recuperare medicala se tem sa vina la spital

Creatorii vaccinului anti-Covid BioNtech /Pfizer, distinsi cu un prestigios premiu

Inspectorii sanitari vor verifica, zilnic, numărul paturilor ATI pentru pacientii Covid

Conditii de participare la Loteria de vaccinare | Premii in valoare de 15.000.000 lei

Dr. G. Dumitra: Nu exista argument impotriva vaccinarii simultane anti-Covid cu alt vaccin