Telefonul Medicului – Consiliere psihologica si suport emotional, juridic si practic

13/04/2020
Telefonul Medicului – Consiliere psihologica si suport emotional, juridic si practic

Telefonul Medicului – Consiliere psihologica si suport emotional, juridic si practic

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/telefonul-medicului-consiliere-psihologica-si-suport-emotional-juridic-si-practic/

A fost lansat “Telefonul medicului” – un serviciu care ofera personalului din sistemul sanititar consiliere psihologica si juridica.

Linia va fi functionala intre orele 10:00 si 18:00, la numarul 021.555.22.86, iar pe aceasta platforma se pot primi mesajele beneficiarilor si in afara intervalului specificat.

“Telefonul Medicului – 021 555 2286 (ACUM) – este un nou serviciu initiat de Asociatia Magic, in parteneriat cu Alianta Medicilor si Federatia Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania care isi propune sa ofere cadrelor medicale din Romania consiliere psihologica si suport emotional, suport juridic si suport practic, astfel incat toti cei care lupta din prima linie cu pandemia sa se poata concentra pe ceea ce fac mai bine”, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, serviciul este destinat tuturor cadrelor medicale din Romania – medici, asistente, infirmiere, ambulantieri, brancardieri, toti cei din prima linie.

Serviciul ofera gratuit: suport psihologic, alaturi de 12 psihologi, in parteneriat cu Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei; suport juridic, oferit de membri din comunitatea Lideri pentru Justitie, din Asociatia Tinerilor Avocati din Baroul Timis si de voluntari ai Asociatiei Magic; sfaturi practice, identificarea de nevoi urgente si incercarea de a le solutiona cu ajutorul partenerilor si al comunitatii de voluntari ai Asociatiei Magic.

Etichete: telefonul medicului, consiliere psihologica pandemie, consiliere medici, suport emotional cadre medicale

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: