Taylor – Manual de diagnostic diferentiat

28/03/2016

Taylor – Manual de diagnostic diferentiat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/taylor-manual-de-diagnostic-diferentiat/

Taylor-Manual_de_diagnostic_diferential-C1Titlu: Taylor – Manual de diagnostic diferentiat

Pret online: 63.92 RON

Descriere: Semne si simptome in diagnosticul contra cronometru

Ca medic, te confrunti de multe ori cu provocarea de a diagnostica pacientii pe baza acuzelor sau a ingrijorarilor nediferențiate si uneori confuze. „Taylor – Manual de diagnostic diferențial” este instrumentul ideal in procesul de diagnosticare a pacientilor.
–    Te ține la curent cu cele mai noi informații din domeniul manifestarilor clinice si al practicii medicale.
–    Te ajuta sa gasesti un diagnostic clar si sigur.
–    Iți ofera acces rapid la toate informațiile de care ai nevoie.

„Cresterea «presiunii de a produce» in contextul clinic si necesitatea unei asistențe medicale de inalta calitate au facut utilizarea eficienta a timpului in clinica esențiala pentru practicienii din ingrijirea medicala primara. Taylor – Manual de diagnostic diferențial este conceput pentru a sprijini practicianul ocupat in procesul de diagnosticare a problemelor pacientului in acest mediu.” – Dr. Paul M. Paulman, Omaha, Nebraska, Editor-sef
 
Lucrarea cuprinde:
–    Mai mult de 140 de capitole care prezinta simptomele si diagnosticul specific pentru afecțiunile tuturor organelor. Fiecare capitol serveste ca o sursa de informare de sine statatoare concisa, clara si usor de citit.
–    Tabele si casete informative menite sa iți inlesneasca munca
–    O analiza detaliata a testelor de laborator si a examenelor imagistice

Unic in aceasta carte:
Tot ce trebuie sa stii despre diagnostic incape in buzunarul halatului pentru a putea fi consultat usor si rapid la patul bolnavului.

Public tinta:
Lucrarea se adreseaza medicilor din asistenta medicala primara si altor furnizori de servicii de sanatate, inclusiv medici rezidenti, studenti si asistenti medicali.

*Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/taylor-manual-de-diagnostic-diferential.html

In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.”

 

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. Nicolae Zărnescu says:

    Cea mai concisă carte portabilă pentru diagnosticarea afecțiunilor principale. Pentru fiecare afecțiune principală sunt indicate și afecțiunile derivate. Pentru afecțiunile principale sunt indicate analizele de laborator și testele de imagistică ce trebuie efectuate de pacient, cu scopul obținerii diagnosticului final. Cartea mai cuprinde și două secțiuni de anomalii de laborator: 1. hematologie + urină; 2. biochimie + imunologie.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: