Tataru: Sase judete in care cresterile cazurilor Covid-19 sunt de peste 30%

06/08/2020
Tataru: Sase judete in care cresterile cazurilor Covid-19 sunt de peste 30%

Tataru: Sase judete in care cresterile cazurilor Covid-19 sunt de peste 30%

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/tataru-sase-judete-in-care-cresterile-cazurilor-covid-19-sunt-de-peste-30/

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii spune ca in sase judete din Romania se observa o crestere cu peste 30% a cazurilor de imblnavire cu noul coronavirus.
“Avem in acest moment sase judete in care cresterile sunt de peste 30%. Avem 15 judete in care avem o crestere, sapte in stagnare si 19 intr-o scadere a numarului de cazuri. Ramane trendul pe care-l evaluam prin anchetele pe care le avem de gestionat”, a declarat Nelu Tataru, citat de Agerpres.

Ministru Sanatatii a efectuat, joi, o vizita neanuntata la Spitalul Judetean Timisoara, unde zilele trecute au fost depistate, la testele de rutina efectuate in Clinica de Chirurgie Vasculara, 19 persoane cu COVID-19, dintre care noua asistente si infirmiere si 10 pacienti.

“Avem in supraveghere opt focare din Timis, iar ultimul a aparut la Spitalul Judetean Timisoara. Am fost si la Directia de Sanatate Publica pentru a vedea situatia de la nivelul judetului, atat ca focare, cat si pentru a vedea desfasurarea activitatii in spitalele din judet”, a mai precizat demnitarul.

Etichete: focare coronavirus, cazuri covid-19 romania, epidemie coronavirus romania

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: