Stiri medicale

Targul Virtual Careers in White – 9 – 29 iunie 2014

Data ultimei actualizari: 05/06/2014

cursuri-online-dermatologieTargul Virtual Careers in White ii asteapta online, in perioada 9 – 29 iunie 2014, pe toti medicii interesati sa profeseze in afara tarii. Targul virtual se afla la a 4-a editie si este adresat exclusiv personalului medical.

Cum va puteti angaja la Targul Virtual Careers in White

Noutatea unui astfel de targ este ca persoanele interesate nu trebuie sa se deplaseze la o anumita locatie pentru a vedea toate ofertele de locuri de munca.

De acasa, oricine este interesat de angajatorii prezenti la Targul Virtual Careers in White, poate sa acceseze site-ul evenimentului si sa vada oferta integrala.

In cadrul targului virtual, persoanele interesate vor putea intra online pe fiecare stand cu expozanti si recrutori internationali. De asemenea, vor putea sa le adreseze intrebari persoanelor care recruteaza, fie prin mesaje publice fie printr-un dialog privat.
In acelasi timp, personalul medical interesat de o cariera in afara tarii isi va putea depune CV-ul online, direct pe site, CV preluat de angajatori.

Targul Virtual Careers in White deschis intre 9 si 29 iunie 2014

Perioada in care este programat targul virtual este 9 si 29 iunie 2014. In acest interval, medicii pot intra pe site si urmari ofertele angajatorilor.

Pentru mai multe informatii despre Tragul Virtual Careers in White dar si pentru a avea acces la targ click aici.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.