Suspiciuni privind decontari duble in mai multe spitale publice si private

01/03/2019

Suspiciuni privind decontari duble in mai multe spitale publice si private

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/suspiciuni-privind-decontari-duble-in-mai-multe-spitale-publice-si-private/

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma ca exista suspiciuni rezonabile ca s-ar fi facut decontari duble atat in spitale private, cat si publice.

“Inca din luna octombrie, impreuna cu Ministerul Finantelor, am demarat un control comun cu CNAS la o serie de spitale atat private, cat si publice, avand suspiciuni rezonabile privitor la dublele decontari inclusiv pe zona de abonamente. Ceea ce se intampla la acea clinica privata (Sanador – n.r.) este deocamdata cercetat de catre organele statului. Nu pot sa va dau mai multe detalii, dar pot sa va spun ca exista suspiciuni ca si in alte zone exista aceste probleme”, a declarat ministrul Sanatatii, potrivit Agerpres.

Reamintim ca, de curand, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, au pus in aplicare 3 mandate de perchezitie domiciliara in Bucuresti, la sediile administrative ale clinicii medicale Sanador.

Potrivit anchetatorilor, in acest caz exista suspiciuni de decontari duble, atat de la pacienti, cat si de la Casa de Asigurari de Sanatate pentru diverse operatii facute pentru pacienti care aveau probleme cardiovasculare.

Etichete: decontari duble spitale, pintea

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Valeriu Gheorghita: Perspectiva unui nou val de imbolnaviri, in toamna, este cat se poate de clara

Gheorghe (CNAS): Avem in lucru o formula care va fi bazata pe un tarif pe caz COVID

AstraZeneca anunta ca tratamentul sau bazat pe anticorpi nu este eficient in prevenirea Covid-19 la pacientii expusi

Pozitia medicilor de familie si a ginecologilor din Romania privind vaccinarea anti-HPV si anti-Covid-19

Studiu Transparency International: Pandemia a accentuat sentimentul de coruptie in randul cetatenilor din UE