Suspiciuni privind decontari duble in mai multe spitale publice si private

01/03/2019

Suspiciuni privind decontari duble in mai multe spitale publice si private

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/suspiciuni-privind-decontari-duble-in-mai-multe-spitale-publice-si-private/

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma ca exista suspiciuni rezonabile ca s-ar fi facut decontari duble atat in spitale private, cat si publice.

“Inca din luna octombrie, impreuna cu Ministerul Finantelor, am demarat un control comun cu CNAS la o serie de spitale atat private, cat si publice, avand suspiciuni rezonabile privitor la dublele decontari inclusiv pe zona de abonamente. Ceea ce se intampla la acea clinica privata (Sanador – n.r.) este deocamdata cercetat de catre organele statului. Nu pot sa va dau mai multe detalii, dar pot sa va spun ca exista suspiciuni ca si in alte zone exista aceste probleme”, a declarat ministrul Sanatatii, potrivit Agerpres.

Reamintim ca, de curand, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, au pus in aplicare 3 mandate de perchezitie domiciliara in Bucuresti, la sediile administrative ale clinicii medicale Sanador.

Potrivit anchetatorilor, in acest caz exista suspiciuni de decontari duble, atat de la pacienti, cat si de la Casa de Asigurari de Sanatate pentru diverse operatii facute pentru pacienti care aveau probleme cardiovasculare.

Etichete: decontari duble spitale, pintea

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Comisia Europeana a stabilit un portofoliu de 10 mijloace terapeutice impotriva Covid-19

Moderna anunta ca vaccinul sau anti-Covid este eficient si sigur pentru copiii intre 6 si 11 ani

Cseke Attila: Este nevoie de o noua abordare a campaniei de vaccinare, mai ales in zonele rurale

Metodologie noua de monitorizare a sarcinii | Carnetul gravidei

DSP Sibiu: Includerea medicilor de familie in activitatea de eliberare a certificatelor verzi