Suspiciuni privind decontari duble in mai multe spitale publice si private

01/03/2019

Suspiciuni privind decontari duble in mai multe spitale publice si private

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/suspiciuni-privind-decontari-duble-in-mai-multe-spitale-publice-si-private/

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma ca exista suspiciuni rezonabile ca s-ar fi facut decontari duble atat in spitale private, cat si publice.

“Inca din luna octombrie, impreuna cu Ministerul Finantelor, am demarat un control comun cu CNAS la o serie de spitale atat private, cat si publice, avand suspiciuni rezonabile privitor la dublele decontari inclusiv pe zona de abonamente. Ceea ce se intampla la acea clinica privata (Sanador – n.r.) este deocamdata cercetat de catre organele statului. Nu pot sa va dau mai multe detalii, dar pot sa va spun ca exista suspiciuni ca si in alte zone exista aceste probleme”, a declarat ministrul Sanatatii, potrivit Agerpres.

Continut educational:

Reamintim ca, de curand, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, au pus in aplicare 3 mandate de perchezitie domiciliara in Bucuresti, la sediile administrative ale clinicii medicale Sanador.

Potrivit anchetatorilor, in acest caz exista suspiciuni de decontari duble, atat de la pacienti, cat si de la Casa de Asigurari de Sanatate pentru diverse operatii facute pentru pacienti care aveau probleme cardiovasculare.

Etichete: decontari duble spitale, pintea

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Protocoale terapeutice noi introduse de Ministerul Sanatatii

Examenul de admitere in Rezidentiat, duminica, 8 decembrie

Costache: Taxa clawback a taxat fara discernamant toate tipurile de medicamente

Paun: Rezistenta antimicrobiana reprezinta o deficienta majora in sistemul sanitar romanesc

Ministrul Sanatatii: Trebuie sa iesim din zodia spagii