Stiri medicale

Suspiciunea de infectare cu virusul febrei hemoragice la pacientul transferat de la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, a fost infirmata

Data ultimei actualizari: 31/10/2014

ministerul-sanatatiiReprezentantii Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals au infirmat suspiciunea de infectare cu virusul febrei hemoragice la pacientul transferat in cursul noptii de la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.

Conform unei informari publice venita de la Ministerul Sanatatii, in aceasta dimineata, 31 octombrie, reprezentantii Institutului National de Boli Infectioase „Matei Bals” au afirmat ca in urma investigatiilor medicale, a fost infirmata suspiciunea de infectare cu virusul febrei hemoragice la pacientul transferat in cursul noptii de la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.

Conform specialistilor, in cazul acestui pacient s-a stabilit diagnosticul de malarie.

Pacientul a fost transferat de la Institutul National de Boli Infectioase “Matei Bals” la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale “Victor Babes” in stare critica, dar stabila in momentul de fata.

Barbatul are varsta de  60 de ani si s-a intors recent din Nigeria. 

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.