Surse: Vlad Voiculescu, propus ministru al Sanatatii

17/05/2016

Surse: Vlad Voiculescu, propus ministru al Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/surse-vlad-voiculescu-propus-ministru-al-sanatatii/

ministerul sanatatii decese hipotermie severaVlad Voiculescu, seful de Cabinet al ministrului de Finante, este o varianta  preferata de premierul Dacian Ciolos  pentru sefia Ministerului Sanatatii, precizeaza mai multe surse citate de publicatiile din Romania.

Vlad Voiculescu a lucrat in ultimul an in calitate de Director de Cabinet al ministrului de Finante, Anca Dragu.
Inainte de asta, el a locuit 14 ani la Viena, unde a absolvit licenta si masterul la Universitatea de Economie si Business din Viena (Vienna University of Economics and Business Administration), avand in prezent peste 10 ani de experienta in domeniul financiar, relateaza evz.ro.

Vlad Voiculescu este vicepresedintele uneia dintre cele mai mari organizatii europene de pacienti (European Cancer Patient Coalition), iar de-a lungul anilor s-a implicat in mai multe proiecte sociale in domeniul sanatatii.

El a inițiat in 2008 asa numita Retea a Citostaticelor, un grup de peste 400 de voluntari din toată Europa care aduceau gratuit in Romania citostaticele care lipseau bolnavilor de cancer. Povestea Retelei Citostaticelor a fost relatata pe larg in toata media din Romania si din afara, initiativa reusind sa stimuleze schimbarea legislatiei in domeniul monitorizarii citostaticelor esentiale, relateaza hotnews.ro.

De asemenea, Vlad Voiculescu este si initiatorul proiectului  MagiCAMP – tabere de vara pentru copiii bolnavi de cancer.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: