Subiecte centrale abordate la Medical Forum 2013

16/05/2013

Subiecte centrale abordate la Medical Forum 2013

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/subiecte-centrale-abordate-la-medical-forum-2013/

logo societatea nationala de medicina familieiAstazi si maine (16-17 mai 2013) se desfasoara la Bucuresti editia 2013 a Medical Forum, un eveniment ce isi propune sa aduca in discutie si in atentia cadrelor medicale teme de importanta precum: rolul si locul medicului de familie in contextele economic si social prezente in Romania. Medical Forum Bucuresti este organizat de catre Societatea Nationala de Medicina Familiei si de Ziarul Medicului de Familie.

Medical Forum Bucuresti reprezinta o ocazie pentru medicii de familie, rezidenti si autoritati deopotriva sa dezbata cele mai apasatoare probleme cu care medicina de familie se confrunta, dar si un prilej de interactiune si comunicare. Printre temele centrale care vor fi discutate la Medical Forum Bucuresti 2013 se numara:

Medical Forum este o manifestare de suflet pentru medicii de familie. De ani buni transmitem cu rigurozitate colegilor noştri mesaje de imagine, de profesionalism si de solidaritate in toate orasele importante ale tarii. Ne ocupam cu atentie de profesie, de organizatiile noastre, dar si de problemele practice-legislative si contractuale, de care ne lovim in fiecare zi in cabinetele noastre. Medical Forum este un eveniment special, care ne ofera anual prilejul sa fim impreuna si sa aducem la zi problemele noastre”, a afirmat presedintele SNMF, dr. Rodica Tanasescu.

Autor: Agerpress

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: