Streinu-Cercel: Inca un val epidemic, foarte probabil la inceputul anului viitor

03/12/2021
Streinu-Cercel: Inca un val epidemic, foarte probabil la inceputul anului viitor

Streinu-Cercel: Inca un val epidemic, foarte probabil la inceputul anului viitor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/streinu-cercel-inca-un-val-epidemic-foarte-probabil-la-inceputul-anului-viitor/

Romanii se comporta ca si cand si-ar dori sa se infecteze cu SARS-CoV-2 pentru ca nu poarta masca si nu se vaccineaza, motiv pentru care, la inceputul anului 2022, vom avea, cel mai probabil, un nou val pandemic, spune medicul Adrian Streinu-Cercel, presedintele Comisiei de Sanatate a Senatului.

“Anul 2022 ne va pune in situatia sa mai avem, foarte probabil, cel putin la inceputul anului, inca un val epidemic si asta tot din cauza noastra, ca nu intelegem ca trebuie sa purtam masca tot timpul, de dimineata si pana seara, ca nu intelegem ca trebuie sa ne vaccinam, ca nu intelegem… De ce nu intelegem toate aceste lucruri chiar nu imi dau seama si constat cu stupoare ca concetatenii nostri se comporta ca si cand si-ar dori sa se infecteze, nu ca si cand si-ar dori sa se pazeasca de infectie”, a declarat prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, citat de Agerpres.

Potrivit medicului, populatiei trebuie sa i se reaminteasca faptul ca acest virus ucide sau lasa sechele.

“Trebuie sa le aducem aminte ca acest virus, SARS-CoV-2, uneori mai si ucide, si daca nu ii ucide pe cei pe care i-a lovit ii lasa cu sechele pe o durata foarte lunga de timp”, a mai precizat dr. Adrian Streinu-Cercel, potrivit sursei citate.

Etichete: val epidemic Covid 2022, virusul SARS-CoV-2, Adrian Streinu-Cercel

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: