Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Stenozele cicatriciale laringo-traheale

Data ultimei actualizari: 05/04/2013

carte stenozele cicatriciale laringo-trahealeTitlu: “Stenozele cicatriciale laringo-traheale”

Autori: Mihai Buruiana, Dan Gheorghe, Nicolae Mustatea, Andrei Buruiana

Editura: ALL

Pret: 19,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Stenozele cicatriciale laringo-traheale sunt afectiuni tot mai des intalnite in practica medicului specialist ORL si reprezinta o adevarata provocare.

Lucrarea de fata contine atat capitole preliminarii de anatomie, fiziologie si fiziopatologie, cat si informatii despre etiopatogenia clinica si terapeutica a stenozelor cicatriciale laringo-traheale, devenind astfel un indreptar de procedee operatorii.

Cartea “Stenozele cicatriciale laringo-traheale” se adreseaza tuturor medicilor specialisti ORL interesati de practicarea procedeelor chirurgicale specifice acestei afectiuni.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.