Stenozele cicatriciale laringo-traheale

05/04/2013

Stenozele cicatriciale laringo-traheale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/stenozele-cicatriciale-laringo-traheale-2/

carte stenozele cicatriciale laringo-trahealeTitlu: “Stenozele cicatriciale laringo-traheale”

Autori: Mihai Buruiana, Dan Gheorghe, Nicolae Mustatea, Andrei Buruiana

Editura: ALL

Pret: 19,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Stenozele cicatriciale laringo-traheale sunt afectiuni tot mai des intalnite in practica medicului specialist ORL si reprezinta o adevarata provocare.

Lucrarea de fata contine atat capitole preliminarii de anatomie, fiziologie si fiziopatologie, cat si informatii despre etiopatogenia clinica si terapeutica a stenozelor cicatriciale laringo-traheale, devenind astfel un indreptar de procedee operatorii.

Cartea “Stenozele cicatriciale laringo-traheale” se adreseaza tuturor medicilor specialisti ORL interesati de practicarea procedeelor chirurgicale specifice acestei afectiuni.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: