Spitalul Municipal Sighisoara a fost dotat cu Computer-Tomograf si va putea face si Angio-CT

10/11/2022

Spitalul Municipal Sighisoara a fost dotat cu Computer-Tomograf si va putea face si Angio-CT

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-municipal-sighisoara-a-fost-dotat-cu-computer-tomograf-si-va-putea-face-si-angio-ct/

Spitalul Municipal Sighisoara a fost dotat cu un computer -tomograf performant si va putea efectua, in premiera, Angio- CT.

“Este un avantaj pentru pacientii nostri, examinarile CT sunt mult mai performante si eficiente, de o calitate superioara, acest lucru dand posibilitatea celor care au nevoie de astfel de examinari sa nu se deplaseze in alte localitati pentru investigatii pe viitor.”, transmite Managerul unitatii medicale, Dr. Tanaszi Sarolta.

Examinarile se pot efectua atat contra cost cat si cu bilet de trimitere, emise de catre medici specialisti.

“O noutate este faptul ca, se poate efectua si ANGIO-CT, acest lucru nefiind posibil in trecut, fiind o premiera pentru spitalul nostru. Totodata Angio -CT de Cord se doreste a se include ca si serviciu suplimentar, dupa efectuarea trainingului personalului de specialitate la inceputul anului urmator, acestia fiind dornici sa ofere pacientilor cat mai multe avantaje.”, mai precizeaza conducerea spitalului.

Potrivit susrei citate, investigatiile de Angio-CT, altele decat cele de Cord se pot solicita contra cost momentan, insa serviciul se va putea include in contractul cu Casa de asigurari pe viitor si va fi posibila efectuarea examinarii si cu bilet de trimitere emis de medic specialist.

Etichete: spitalul municipal sighisoara, computer-tomograf mures, Angio-CT

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: