Spitalul Judetean Tulcea cauta medici pentru sectia ATI

21/05/2019

Spitalul Judetean Tulcea cauta medici pentru sectia ATI

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-judetean-tulcea-cauta-medici-pentru-sectia-ati/

Sectia ATI din cadrul Spitalului Judetean Tulcea are nevoie urgenta de medici anestezisti. Potrivit unui anunt postat pe pagina Sindicatului Promedica de pe o retea de socializare, medicii care aleg sa lucreze aici au mai multe facilitati:

– spor sectie ATI 85%;
– stimulente lunare oferite de Consiliul Judetean Tulcea;
– cazare in bloc nou, dat in folosinta in ianuarie 2019.

Sectia ATI asigura conditii bune de lucru si este dotata cu aparatura noua (ventilatoare Savina 300-Drager, aparate de anastezie noi General Electric – Avance Cs2 si Drager Fabius GS Premium si Tiro, statii infuzomate si injectomate noi BBRAUN si Fresenius).

Continut educational:

“Colectivul unitatii medicale si al sectiei este prietenos si primitor. Tulcea este un oras frumos si primitor, un oras turisic, fara probleme de infractionalitate. Viata in orasul numit si „Poarta Deltei Dunarii”este linistita si plina de oportunitati de petrecere a timpului liber. Mai mult, din Tulcea se ajunge in doar 1,5 ore pe litoralul Marii Negre. In apropierea orasului se gasesc mult locuri de relaxare, intr-un cadru natural deosebit de frumos pentru petrecerea timpului liber in natura. Primesti un loc de munca si oferi un ajutor imens pentru continuarea activitatii sectiei ATI din S.J.U. Tulcea si sanatatea oamenilor din zona”, scrie in anuntul postat pe Facebook.

Conform sursei, cei interesati pot lua legatura direct cu managerul unitatii medicale.

Etichete: medici anestezisti, medici ATI, ATI Spital Tulcea, Spitalul Judetean Tulcea, posturi medici

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: