Spitalul Judetean Timisoara, un adevarat hub medical | Sectia UPU a fost modernizata

19/01/2023
Spitalul Judetean Timisoara, un adevarat hub medical | Sectia UPU a fost modernizata

Spitalul Judetean Timisoara, un adevarat hub medical | Sectia UPU a fost modernizata

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-judetean-timisoara-un-adevarat-hub-medical-sectia-upu-a-fost-extinsa-si-modernizata/

Calitatea serviciilor medicale oferite de Unitatea de Primiri Urgente (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu” Timisoara va creste considerabil, dupa ce lucrarile de extindere, modernizare si dotare cu echipamente performante au fost finalizate.

Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Timis, Alin Nica, Spitalul Judetean Timisoara va deveni un adevarat hub medical.

“Ne propunem sa conturam, in jurul Spitalului Judetean Timisoara, un adevarat hub medical care sa deserveasca cetatenii la standarde europene. Avem intentia ferma de a face apel la toate modalitatile prin care putem interveni in dezvoltarea unor servicii medicale integrate, performante, astfel incat Timisul sa ramana, si pe acest palier, in avangarda regiunilor care pun in prim plan calitatea vietii”, a declarat Alin Nica, presedintele Consiliului Judetean Timis, potrivit unui comunicat al institutiei.

Importanta acestei investitii a fost evidentiata si de catre secretarul de stat in MAI, Raed Arafat.

“Extinderea si modernizarea UPU va permite sa existe conditii mai umane, mai civilizate pentru cetateni. E un pas important si cred ca vorbim de o tranzitie catre unitatea noua, unde vom vedea spatii si mai mari, mai generoase, care va insemna o transformare radicala in asigurarea asistentei medicale de urgenta a cetatenilor nu numai din judetul Timis, ci si din cele limitrofe”, a declarat si Arafat, in cadrul unei vizite de lucru efectuate la noua sectie.

Noua cladire UPU, proiect implementat integral de Consiliul Judetean, va fi cea mai mare sectie de urgenta a judetului Timis. Investitia se ridica la 8 milioane de lei, TVA inclus.

Sursa foto: FB/Consiliul Judtean Timis

Etichete: spitalul judetean de urgenta timisoara, UPU timisoara,

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: