Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu scoate la concurs 31 de posturi de medic

23/01/2024
Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu scoate la concurs 31 de posturi de medic

Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu scoate la concurs 31 de posturi de medic

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-judetean-de-urgenta-targu-jiu-scoate-la-concurs-31-de-posturi-de-medic/

Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu va scoate la concurs, in urmatoarea perioada, 31 de posturi de medic, 14 posturi de asistenti medicali si infirmieri, un post de farmacist si 10 alte posturi (consilier juridic, muncitori, registratori medicali, ingrijitori curatenie etc).

Toate aceste posturi au fost aprobate anul acesta si au fost solicitate prin Memorandumul din august 2023, potrivit unui comunicat de prea.

Primele anunturi de angajare au fost deja publicate pe site-ul unitatii sanitare. Au fost scoase la concurs doua posturi de medic specialist, specialitatea diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, un post de medic specialist oncolog, un post de medic rezident ultimul an –specialitatea cardiologie si trei posturi medic specialist specialitatea cardiologie. Candidatii pot depune dosarele pana pe data de 6 februarie 2024.

Potrivit calendarului de desfasurare a concursului de ocupare a celor doua posturi vacante de medic diabetolog, proba scrisa va avea loc pe data de 15 februarie 2024, proba clinica pe 20 februarie 2024, urmand ca rezultatele finale sa fie afisate pe data de 23 februarie 2024. Candidatii care se vor inscrie la concursul de ocupare a posturilor vacante de medic cardiolog vor sustine proba scrisa in data de 20 februarie 2024, proba practica pe 23 februarie 2024, iar pe 28 februarie 2024 vor fi afisate rezultatele finale. Proba scrisa a concursului de ocupare a postului vacant de medic specialist oncolog va avea loc pe data de 14 februarie 2024, proba clinica pe 19 februarie 2024, iar rezultatele finale vor fi afisate pe 22 februarie 2024.

“Serviciul Resurse Umane al spitalului a demarat procedurile de organizare a tuturor concursurilor de ocupare a posturilor vacante de medic aprobate prin Memorandum. In momentul in care vor fi stabilite comisiile de concurs si toate procedurile vor fi indeplinite, anunturile de angajare vor fi publicate pe site-ul unitatii.”, se mai precizeaza in comunicatul unitatii sanitare.

Conform sursei citate, mai multi medici si-au manifestat interesul fata de posturile care sunt vacante la nivelul unitatii medicale.

Etichete: spitalul judetean de urgenta targu-jiu, posturi de medic

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: