Spitalul Judetean de Urgenta Sibiu angajeaza trei medici infectionisti

08/12/2020

Spitalul Judetean de Urgenta Sibiu angajeaza trei medici infectionisti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-judetean-de-urgenta-scju-sibiu-angajeaza-trei-medici-infectionisti/

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Sibiu angajeaza trei medici in specialitatea Boli Infectioase. In prezent, aici lucreaza doar doi medici infectionisti, desi acesta este cel mai mare spital covid din judet.

“In aceasta perioada dificila, cea mai importanta resursa in lupta cu pandemia este resursa umana. Pentru un spital si pacientii sai, medicii inseamna viata. Iar SCJU Sibiu are nevoie de medici infectionisti care sa ajute actualul colectiv al Sectiei Boli Infectioase in lupta continua cu Sars-Cov2. Astfel, SCJU Sibiu angajeaza, pe perioada determinata, 3 medici specialisti sau primari in specialitatea boli infectioase. Dosarele de inscriere se depun pana la data de 10 decembrie, ora 15.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul SCJU Sibiu”, scrie intr-un comunicat al unitatii medicale.

Potrivit sursei citate, angajarile se fac in conformitate cu prevederile art. 21 din Legea 136/2020 privind instituirea unor masuri in domeniul sanatatii publice in situatii de risc epidemiologic si biologic.

Etichete: spital judetean sibiu, posturi medici, medici infectionisti

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: