Spitalul Judetean de Urgenta Buzau scoate la concurs 74 de posturi

20/02/2024
Spitalul Judetean de Urgenta Buzau scoate la concurs 74 de posturi

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau scoate la concurs 74 de posturi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-judetean-de-urgenta-buzau-scoate-la-concurs-74-de-posturi/

Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Buzau a solicitat Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA) si Ministerului Sanatatii (MS) deblocarea unui numar de 109 posturi pentru acoperirea deficitului de personal din sectii precum Cardiologie, Diabet, Oncologie sau UPU-SMURD. Ca urmare a memorandumurilor transmise, au fost deblocate 74 de posturi.

“Avand in vedere faptul ca au fost trimise mai multe memorandumuri la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Sanatatii pentru demararea procedurilor de angajare pentru specialitatile deficitare din cadrul SJU Buzau, va anuntam ca au fost aprobate 74 posturi vacante, dintre care 45 pentru medici, 22 personal mediu si auxiliar (asistenti medicali, infirmiere, ingrijitoare, brancardieri) 1 post chimist laborator si 6 posturi pentru registratori medicali, statisticieni si IT. Exista medici care sunt in asteptare pentru a se angaja, vorbim de medici care sunt in colaborare cu unitatea noastra, pe specialitatile Chirurgie, UPU, ATI, Cardiologie. Din aceasta luna, o sa trimitem adrese catre universitati pentru stabilirea comisiei la medici”, a transmis Adriana Bunila, purtatorul de cuvant al SJU, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, locurile vacante destinate medicilor vor fi ocupate prin concursuri desfasurate etapizat in lunile februarie si martie.

“Din cele 45 de posturi de medici aprobate la SJU, au fost scoase la concurs pana la acest moment 12 posturi, astfel: trei posturi vacante de medic pentru specialitatea Chirurgie generala, sapte posturi de medic pentru specialitatea Medicina de urgenta si doua posturi vacante de medic pentru specialitatea Neurologie. Dupa stabilirea comisiilor, se vor scoate la concurs si celelalte specialitati cu deficit de medici, Cardiologie, respectiv Urologie”, a mai precizat reprezentanta unitatii medicale.

Etichete: posturi vacante spital judetean buzau, spital judetean de urgenta buzau, posturi medici

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: