Spitalul de Oftalmologie, verificat de Corpul de control al Ministerului Sanatatii

02/06/2016

Spitalul de Oftalmologie, verificat de Corpul de control al Ministerului Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-de-oftalmologie-verificat-de-corpul-de-control-al-ministerului-sanatatii/

controale-spitaleMinistrul Sanatatii va trimite Corpul de control la Spitalul de Oftalmologie, potrvit informatiilor oficiale.

“Va exista un control, aceasta este procedura legala. Trebuie sa trimitem Corpul de control sa constate si sa probeze cu documente ceea ce se spune in aceasta dimineata despre cazul doamnei Pop”, a declarat Laurentiu Colintineanu, purtator de cuvant la Ministerul Sanatatii.

El a vorbit de articolul 178 din Legea 95/2006 referitor la ce poate si ce nu poate face un manager de spital.

“Pot sa fac referire la articolul 178 din Legea 95/2006, care spune in mod clar ca functia de manager persoana fizica este incompatibila cu exercitarea oricaror altor functii salarizate sau/si indemnizate, cu exceptia functiilor sau activitatilor in domeniul medical din aceeasi unitate”, a mai precizat Colintineanu, conform Agerpres.

La inceputul acestei saptamani, pe site-ul jurnalistului Catalin Tolontan a fost publicat un articol in care se spune, printre altele, ca Monica Pop “este cel mai longeviv director de spital din Capitala si a beneficiat de sprijin politic.

In replica, managerul Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, prof. dr. Monica Pop, a declarat pentru ca nu a fost niciodata sustinuta politic.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala

Timisoara: O noua terapie pentru pacientii infectati cu SARS-CoV-2, care au probleme respiratorii grave

Andrei Baciu (MS): Ne mentinem peste media europeana ca performanta a campaniei de vaccinare