Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti are o noua conducere

22/05/2023
Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti are o noua conducere

Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti are o noua conducere

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-clinic-colentina-din-bucuresti-are-o-noua-conducere/

Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti are un nou manager. Anuntul a fost facut de catre viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu.

“Astazi s-a incheiat mandatul de manager interimar al Spitalului Clinic Colentina al domnului David Andrei-Cosmin. Ii multumim pentru activitatea si eforturile depuse in managementul unuia dintre cele mai prestigioase unitati medicale ale Municipiului Bucuresti. Noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina este domnul doctor George Mirel Cristescu, un specialist cu activitate profesionala neintrerupta de peste 25 de ani in cadrul Sistemului de Asigurari de Sanatate din Romania.”, a scris Tomescu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit sursei citate, de-a lungul acestei perioade, noul manager de la Spotalul Colentina a ocupat mai multe pozitii de conducere in cadrul Casei de Asigurari de Sanatate Constanta, inclusiv cea de presedinte-director general al institutiei in perioada 2016-2019.

“Domnia sa a acceptat sa se alature echipei noastre si avem incredere ca experienta sa isi va lasa amprenta in cadrul Spitalului Clinic Colentina, avand ca scop o evolutie a calitatii seviciilor medicale si a imbunatatirii sigurantei pacientului.”, a mai afirmat viceprimarul municipiului Bucuresti

Etichete: spitalul clinic colentina, manager spitalul colentina

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: