Sorina Pintea se intoarce la Baia Mare

11/10/2019

Sorina Pintea se intoarce la Baia Mare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sorina-pintea-se-intoarce-la-baia-mare/

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, vineri ca, dupa ce a fost adoptata motiunea de cenzura, se va intoarce pe functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare ‘Constantin Opris’, pe care a ocupat-o inainte de a fi ministru, relateaza Agerpres.

Intrebata daca se astepta sa cada Guvernul in urma motiunii de cenzura, Sorina Pintea a raspuns: ‘Nu, nu, dar asa cum am spus motiunea este un exercitiu democratic de care a uzat Opozitia, este normal, se intampla intr-o democratie. A fi ministru nu este o meserie. Ce m-a deranjat, sa spun, a fost faptul ca am constatat ca loialitatea, bunul simt si cinstea sunt niste chestiuni care nu prea au de-a face cu politica’.

Demnitarul a mai precizat ca nu are exercitiul tradarii si nu intelege comportamentul unor colegi de partid care au votat in favoarea motiunii de cenzura.

“Eu nu am exercitiul tradarii si nu inteleg acest tip comportamental”, a spus ea conform sursei citate.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Neuropatia diabetica

Ea a mai precizat ca mandatul sau de un an si opt luni a fost unul scurt si ca nu a avut timpul fizic de a finaliza anumite proiecte.

“Vreau sa spun ca nu am avut timpul fizic de a finaliza anumite proiecte, sa ma aplec asupra anumitor probleme, dar pana la urma a fost o perioada scurta. Un an si opt luni nu inseamna foarte mult intr-un Minister al Sanatatii. Este nevoie de continuitate si de predictibilitate, dar mai ales este nevoie de consens. In general, vizavi de masurile pe care le-am luat criticile nu au fost foarte multe si asta imi asum – am declarat si declar in continuare: Sanatatea nu are culoare politica. Aici ar trebui cu adevarat sa functioneze consensul”, a afirmat Sorina Pintea, potrivit Agerpres.

Etichete: sorina pintea, ministrul sanatatii, spitalul judetean de urgenta baia mare

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Optimism in Germania vizavi de aparitia unui vaccin impotriva Covid-19 in lunile urmatoare

Proiect adoptat la Bucuresti: Acordarea unui stimulent de 1000 de euro pentru fiecare donator de plasma vindecat de Covid-19

Tataru: Prelungirea starii de alerta | Vizavi de inceperea scolii, trebuie vazuta evolutia din a doua jumatate a lunii august

Dr. Tudor Ciuhodaru: Nu testam, suntem condamnati. Strategia actuala este esuata

DSP Vrancea solicita ca testarea pacientilor de la Spitalul Judetean sa se faca doar la recomandarea medicului infectionist