Solicitari privind infiintarea mai multor centre de vaccinare de tip drive-through

04/05/2021
Solicitari privind infiintarea mai multor centre de vaccinare de tip drive-through

Solicitari privind infiintarea mai multor centre de vaccinare de tip drive-through

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/solicitari-privind-infiintarea-mai-multor-centre-de-vaccinare-de-tip-drive-through/

In Bucuresti si in alte orase din tara tara se doreste infiintarea mai multor centre de vaccinare anti-COVID-19 de tip drive-through.

“In Bucuresti se doreste infiintarea mai multor centre de tip drive-through. De asemenea, am primit din tara mai multe solicitari pentru deschiderea acestor tipuri de centre, avand in vedere ca exista un acces foarte usor al oamenilor pentru vaccinare, nu este nevoie de programare si un astfel de centru permite cu usurinta celor care se deplaseaza, care au un program mai complex sa se adreseze si acestui serviciu de vaccinare. (…) Urmatoarele centre, din cate am discutat la nivel local, vor fi de pilda in Sectorul 3, se doreste in Sectorul 6 si probabil ca si celelalte sectoare vor lua in calcul infiintarea unor astfel de centre. De asemenea, in Galati, in Constanta, Suceava, sunt mult mai multe judete care isi doresc operationalizarea centrelor de tip drive-through”, a precizat presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita.

De asemenea, in mai multe zone ale tarii, in perioada urmatoare, vor avea loc maratoane ale vaccinarii fara programare.

Etichete: vaccinare anti-covid, centre de vaccinare drive-through

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: