SNMF | Medicii de familie pot accesa gratuit cursuri online creditate EMC

16/03/2020
SNMF | Medicii de familie pot accesa gratuit cursuri online creditate EMC

SNMF | Medicii de familie pot accesa gratuit cursuri online creditate EMC

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/snmf-medicii-de-familie-pot-accesa-gratuit-cursuri-online-creditate-emc/

Suntem intre-o situatie aproape de criza, in care evenimentele medicale programate pentru perioada urmatoare si care presupun un numar considerabil de participanti, au fost anulate.

Totusi, medicii de familie din Romania au posibilitatea de a putea acumula punctele EMC chiar si in aceste conditii, intr-o maniera facila si la indemana.

Platforma Formare Medicala, care functioneaza sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF), pune la dispozitia medicilor 24 de ore din 24 cursuri EMC online gratuite.

“Dragi colegi,

Educatia medicala continua este la fel de necesara si in perioadele de criza. Regulile referitoare la numarul minim anual de credite EMC sunt aceleasi.  Societatea Nationala de Medicina Familiei/Medicina Generala (SNMF) vine in sprijinul tuturor medicilor de familie din Romania si ofera posibilitatea de realizare a EMC la distanta, prin parcurgerea cursurilor de pe platforma www.formaremedicala.ro.

Un numar mare de conferinte si ateliere care erau planificate in perioada imediat urmatoare au fost anulate fara sa stim cand vor putea fi reprogramate.

Pentru aceia dintre dumneavoastra care doriti sa studiati sau care aveti nevoie de completarea creditelor EMC, va sugeram sa va indreptati catre cursurile online ale SNMF, realizate in parteneriat cu UMF ”Carol Davila” Bucuresti si UMF ”Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, disponibile pe platforma www.formaremedicala.ro.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 12 EMC:

Planul National de Vaccinare

Aici veti gasi un set de 28 de cursuri din domeniile boli infectioase, vaccinologie, cardiologie, diabet/nutritie, respirator, endocrinologie, sanatate mintala.

Pe termen scurt, ne propunem sa largim acest set de cursuri astfel incat sa resimtim cu totii cat mai putin lipsa intalnirilor la obisnuitele evenimente medicale.

Daca inca nu ati accesat aceasta platforma, va puteti face cont cu usurinta, exista asistenta tehnica telefonica si prin email, care va sprijina in orice probleme de acces la cursuri. Va doresc spor la studiu!”, a transmis Dr. Dina Mergeani, presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei intr-un mesaj adresat medicilor de familie din toata tara

Etichete: puncte EMC, credite EMC, EMC medici de familie, cursuri online medici, educatie medicala continua, societatea nationala de medicina familiei, SNMF

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: