Situatie cumplita pentru o doctorita! Ea este obligata la garda dupa garda, desi starea de sanatate nu ii permite

13/11/2018

Situatie cumplita pentru o doctorita! Ea este obligata la garda dupa garda, desi starea de sanatate nu ii permite

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/situatie-cumplita-pentru-o-doctorita-ea-este-obligata-la-garda-dupa-garda-desi-stare-de-sanatate-nu-ii-permite/Un medic din Botosani indura o situatie mai mult decat dificila si extenuanta. Doctorita, diagnosticata in trecut cu cancer, spune ca este obligata sa faca 7, 8 garzi pe luna in conditiile in care starea de sanatate nu ii permite.

Ea le-a cerut sfatul si ajutorul colegilor sai medici intr-o postare pe Facebook.

Stiu ca am in lista mea de prieteni multi medici. Am nevoie de un sfat, o parere. Ce pot sa fac daca sunt pusa sa fac 7 sau 8 garzi pe luna, iar eu simt ca nu le pot face? Simt un abuz din partea sistemului de a munci fortat, ca un sclav, fara nici o putere de a spune nu. Sanatatea imi permite sa ajut cu 3, maxim 4 garzi. Atat. Dupa fiecare garda zac in pat la propriu, fara nici o putere. Unde ma pot adresa si daca exista vreo legiferare in acest sens. Lupta mea zilnica este cu cancerul. Nu am putere sa ma lupt cu sistemul. Astept comentarii la obiect. Multumesc.“, a scris dr. Elena Cardas pe Facebook, medic la Spitalul Judetean „Mavromati” din Botosani.

Continut educational:

 
Ea a afirmat, tot pe pagina sa, ca desi a incercat sa refuze garzile, este in continuare pusa pe liste, impotriva vointei sale.

Potrivit Adevarul.ro, conducerea spitalului, afirma, insa, ca deocamdata nu are ce sa faca pentru a-i reduce numarul de garzi alocate, avand in vedere deficitul de personal.

 

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. Paisa Cornelia says:

    Draga mea, Ai dreptul sa nu faci gărzi având în vedere diagnosticul.PUNCT NU este problema ta ca nu sunt medici.Directorul sa descurce problema gărzilor.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vlad Voiculescu: Solutia militara nu este o solutie pentru Romania

OMS: 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid administrate in regiunea europeana

Dr. Catalina Poiana: Controlul osteoporozei trebuie sa fie o prioritate

Asociatiile de pacienti: Romania nu se confrunta doar cu problema Covid

UMF “Iuliu Hatieganu”, in topul celor mai bune universitati