Sistemul medical militar, implicat la capacitatea maxima in pandemie (Ciuca)

12/11/2021
Sistemul medical militar, implicat la capacitatea maxima in pandemie (Ciuca)

Sistemul medical militar, implicat la capacitatea maxima in pandemie (Ciuca)

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sistemul-medical-militar-implicat-la-capacitatea-maxima-in-pandemie/

Nicolae Ciuca, ministrului interimar al Apararii, spune ca sistemul medical militar din Romania s-a implicat la capacitatea maxima atat pentru asigurarea asistentei medicale pentru toti romanii afectati de noul coronavirus, dar si in campania de vaccinare a populatiei.

“Pandemia care ne-a afectat tuturor vietile de mai bine de un an si jumatate a demonstrat ca Statul Major al Apararii are capacitatea si are personalul necesar care incadreaza Statul Major al Apararii in masura sa desfasoare un numar impresionant de activitati logistice in sprijinul cetatenilor si al eforturilor autoritatilor pentru revenirea la normalitate”, a precizat Nicolae Ciuca in mesajul transmis cu ocazia Zilei Statului Major al Aparari.

Potrivit demnitarului, rezultatele obtinute pana acum dovedesc faptul ca personalul medico-militar este in masura sa desfasoare toata paleta de misiuni.

 

Etichete: sistem militar medical, pandemie romania, nicolae ciuca

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. VASILE LEOTESC says:

    DLE GENERAL!RASPUNDETI-MI LA INTREBAREA:CATI MILITARI ROMANI SI FAMILIILE LOR AU ACCEPTAT SA FIE VACCINAT PINA AZI? DE CE F. MULTI DIN EI NU POARTA MASCA NICI MACAR LA SEVICIU?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: