Sindicalistii din Sanatate saluta decizia de reducere a pretului la medicamente

24/06/2015

Sindicalistii din Sanatate saluta decizia de reducere a pretului la medicamente

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sindicalistii-din-sanatate-saluta-decizia-de-reducere-a-pretului-la-medicamente/

pharma-aplicatia-medicamenteFederatia Sanitas saluta decizia de reducere a pretului la medicamente cu aproximativ 20%.

Totodata, sindicalistii din Sanatate isi mai exprima speranta ca un important  procentaj din economiile realizate in sistem odata cu introducerea cardului de sanatate si reducerea pretului la medicamente sa se regaseasca in majorarea veniturilor salariatilor din sistem.

“Consideram ca aceasta masura, sustinuta constant de organizatia noastra, este binevenita pentru toti pacientii romani beneficiari ai tratamentelor medicamentoase. Ne exprimam increderea ca domnul Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii, isi va onora promisiunea facuta in fata Consiliului National Sanitas — si anume aceea ca, din economiile realizate in sistem o data cu introducerea cardului de sanatate si reducerea pretului la medicamente, un procent important se va regasi in majorarea veniturilor salariatilor din sanatate”, a afirmat presedintele Sanitas, Leonard Barascu, conform unui comunicat de presa.

Reamintim ca Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu,  a aformat ca Romania va trece de la 1 iulie la cel mai mic pret al medicamentelor din UE.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: