Simularea examenului de admitere la UMF Bucuresti

24/05/2013

Simularea examenului de admitere la UMF Bucuresti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/simularea-examenului-de-admitere-la-umf-bucuresti/

logo universitatea de medicina si farmacieSocietatea Studentilor in Medicina din Bucuresti (SSMB) si Liga Studentilor la Medicina Dentara din Bucuresti desfasoara maine, 25 mai a.c., sesiuni de simulari ale examenelor de admitere la Facultatea de Medicina de la UMF “Carol Davila” si la Facultatea de Medicina Dentara.

La examenul pentru Facultatea de Medicina vor participa in jur de 1700 de tineri care vor sa candideze in vara pentru un loc la UMF Bucuresti, a informat universitatea printr-un comunicat de presa. Tinerii care vor participa la simularea examenului de admitere la UMF trebuie sa prezinte cartea de identitate si chitanta pentru plata taxei de participare si sa fie prezenti in Sali incepand cu ora 9.30, fie la Facultatea de Medicina, la adresa Bd. Eroii Sanitari nr. 8, Bucuresti, fie la Facultatea de Drept – Bd. M. Kogălniceanu, 36-46, Bucuresti.

De asemenea, 336 de elevi de liceu isi vor testa nivelul de pregatire la simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”. Astfel, pentru cei care au optat pentru proba optionala de chimie, examenul va avea loc in Amfiteatrul din cadrul Facultatii de Farmacie (str.Traian Vuia, nr.6), dar si in Amfiteatrul “Prof. Dr. Valerian Popescu” din cadrul Facultatii de Medicina Dentara (str. Calea Plevnei, nr. 19, etaj 2), in timp ce pentru cei care au ales ca proba optionala fizica, examenul se va desfasura  in Amfiteatrul “Prof. Dr. Dan Theodorescu”, la aceeasi adresa.

Simularile de admitere la “Carol Davila” vor dura doua ore si jumatate, iar participantii vor primi rezultatele in aceeasi zi, la ora 18.00, pe pagina web oficiala a simularii de admitere la UMF “Carol Davila”: www.simulare.ssmb.ro respectiv www.lsmdb.ro.

Autor: Agerpress

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: