Simpozion despre preventia si depistarea precoce a bolilor infectioase cu transmitere sexuala

11/05/2016

Simpozion despre preventia si depistarea precoce a bolilor infectioase cu transmitere sexuala

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/simpozion-despre-preventia-si-depistarea-precoce-a-bolilor-infectioase-cu-transmitere-sexuala/

Asociatia SAMAS ofera un program complet de scoala mamei si scoala parintilor care cuprinde cursuri si servicii pentru gravide, mame si tati: curs prenatal despre sarcina, lactatie, nastere naturala si nastere cezariana, curs de puericultura cu atestat pentru tatici, gimnastica pentru gravide, masaj pentru gravide, consiliere de alaptare, recuperare postnatala pentru mame, curs de diversificare dupa 6 luni, curs de masajul bebelusului, curs de babywearing si sfaturi pentru nutritia copilului. Mai multe detalii pe: http://www.programsamas.ro/

La finalul acestei saptamani, la Bucuresti are loc simpozionul “Preventia si depistarea precoce a bolilor infectioase cu transmitere sexuala”, cu acces gratuit.

Medici specialisti, personalitati din mediul academic medical, psihologi, asistenti medicali si educatori perinatali vor dezbate solutii privind prevenirea infectiilor cu transmitere sexuala si vor prezenta metode practice pentru nasterea naturala si alaptarea in cazul prezentei acestor infectii.

Simpozionul este organizat de Societatea de Boli Infectioase si Institutul National de Boli Infectioase “Prof. Dr. Matei Bals” in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei si Asociatia SAMAS.
 
Medicii de familie pot veni la acest simpozion cu asistentele / asistentii medicali pentru ca aici vor fi comunicate si rezultatele screening-ului national de evaluare a factorilor de risc pentru bolile cu transmitere sexuala – hepatite cu virus B si hepatite cu virus C si HIV.

Simpozionul “Preventia si depistarea precoce a bolilor infectioase cu transmitere sexuala” se desfasoara in13 si 14 Mai de la ora 8:30, respectiv 9:00 la Academia Europeană HIV/SIDA și de Boli Infecțioase a Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” din Str. Dr. Calistrat Grozovici, Sector 2, București.
Participarea la eveniment este creditata atat de Colegiul Medicilor cat si de Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor cu 6, respectiv 7 credite EMC.

Inscriere participantilor se face AICI.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: