Stiri medicale

Simpozioane pentru medicii de familie in Saptamana Neuropatiei Diabetice

Data ultimei actualizari: 17/10/2013

Romania recunoaste titlurile oficiale de calificare ca medic specialist eliberate in afara granitelor UEIn perioada 14 – 19 octombrie 2013, medicii de familie pot participa la o serie de simpozioane stiintifice organizate la nivel national in Saptamana Neuropatiei Diabetice. Saptamana se va incheia cu Neurodiab 2013, Conferinta de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic. Evenimentele sunt organizate de Societatea de Neuropatie Diabetica.

Simpozioane pentru medici de familie axate pe neuropatia diabetica

Prin organizarea aceastei serii de simpozioane axate pe neuropatia diabetica, Societatea de Neuropatie Diabetica sustine educatia medicala continua a profesionistilor care sunt implicati in managementul neuropatiei diabetice.

Principalul subiect de dezbatere in aceste simpozioane are in vedere identificarea simptomelor de neuropatie diabetica in cabinetul medicului de familie.

Planificarea simpozioanelor adresate medicilor de familie

  • 14 octombrie – Alba Iulia, Falticeni, Constanta, Craiova, Cluj Napoca, Timisoara, Botosani, Reghin.
  • 15 octombrie – Bucuresti, Brasov, Baia Mare, Pitesti, Slobozia, Galati, Targoviste, Iasi, Cluj Napoca.
  • 16 octombrie – Bucuresti, Bacau, Alexandria, Odorheiu Secuiesc.
  • 17-20 octombrie – Bucuresti

Pentru a afla mai multe informatii despre simpozioanele stiintifice adresate medicilor de familie, dar si despre conferinta cu participare internationala Neurodiab 2013, accesati www.neurodiab.org.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.