Stiri medicale

Sesiune de rezidentiat in luna mai 2012

Data ultimei actualizari: 27/07/2012

Ministerul Sanatatii organizeaza o noua sesiune de rezidentiat la data de 20 mai a.c. Cei interesati vor putea concura pe cele de 98 de locuri si 318 posturi de medic rezident ramase neocupate dupa sesiunea de rezidentiat din noiembrie 2012. Aceasta sesiune de concurs va avea loc numai in centrul universistar Bucuresti.

Inscrierile la examenul de rezidentiat vor avea loc in perioada 17 – 27 aprilie la directiile de sanatate publica ale judetelor unde candidatii doresc sa concureze.In curand, Ministerul Sanatatii va publica si detaliile privind organizarea concursului de rezidentiat, precum si metodologia de organizare.

Autor: Dorina Pirau
Dorina Pirau

Dorina Pirau este Editor Sef al echipei de redactie FormareMedicala, cu experienta de peste 10 ani in jurnalism medical, autor al numeroase articole si stiri medicale disponibile pe portalul FormareMedicala.ro Coordonator al unui mare numar de proiecte precum conferinte medicale, congrese international, cursuri. Editor coordonaor al revistei de Romane de Medicina Dentara si Editor Coordonator al Tribunei CMDB.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.