Seful Serviciului de Medicina Legala Galati, retinut de procurori

20/10/2017

Seful Serviciului de Medicina Legala Galati, retinut de procurori

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/seful-serviciului-de-medicina-legala-galati-retinut-de-procurori/

Seful Serviciului de Medicina Legala Galati, dr. Iuliu Fulga, a fost retinut pentru 24 de ore de ofiterii serviciului teritorial al Directiei Generale Anticoruptie, in urma unor perchezitii efectuate joi, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunal, la Spitalul Judetean de Urgenta ”Sf. Apostol Andrei”, intr-un dosar privind fapte de coruptie, au informat vineri surse judiciare potrivit Agerpres.

Conform acestora, alaturi de Fulga a mai fost retinuta o persoana, tot din cadrul Serviciului de Medicina Legala Galati. Descinderile de joi au vizat biroul de achizitii din cadrul spitalului judetean, serviciul de medicina legala si secretariatul unitatii spitalicesti, acuzatiile fiind de abuz in serviciu si uz de fals.

Cercetarile sunt legate de un contract externalizat de furnizare servicii, cel mai probabil transport decedati, intre Serviciul de Medicina Legala si o firma privata, care ar fi fost facut prin incalcarea legii.

Cei doi suspecti urmeaza sa fie prezentati vineri instantei de judecata cu propunere de arestare preventive, mai scrie sursa mentionata.

Reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Galati au spus doar ca este vorba de o ancheta in curs de derulare.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: