Sectia de Oncologie a SJU Miercurea Ciuc isi suspenda activitatea pentru reparatii

29/07/2019
Sectia de Oncologie a SJU Miercurea Ciuc isi suspenda activitatea pentru reparatii

Sectia de Oncologie a SJU Miercurea Ciuc isi suspenda activitatea pentru reparatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sectia-de-oncologie-a-sju-miercurea-ciuc-isi-suspenda-activitatea-pentru-reparatii/

Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) din Miercurea Ciuc isi va suspenda activitatea in perioada 29 iulie si 11 august 2019, pe durata unor lucrari de renovare a acoperisului si de extindere a retelei de oxigen.

In aceasta perioada, pacientii aflati sub tratament oncologic si cei tratati in sistemul ambulatoriu vor primi indicatiile de tratament de la medicii specialisti si vor fi reprogramati incepand cu data de 11 august, potrivit unei informari a Biroului de presa al unitatii medicale.

Pacientii care au nevoie de tratament de urgenta vor primi ingrijiri in sectiile corespunzatoare diagnosticului, conform deciziei medicilor specialisti de garda.

Renovarea acoperisului este necesara din cauza unor inflitratii de apa si, odata cu executarea acestei lucrari, se efectueaza si extinderea, respectiv modernizarea retelei de oxigen din aceasta sectie.

“Cerem intelegerea pacientilor pentru eventualele neplaceri. Este vorba de reparatii care trebuie efectuate neaparat pentru buna functionare a sectiei, iar modernizarea si extinderea retelei de oxigen va contribui la cresterea calitatii ingrijirii medicale acordate de institutia noastra”, a declarat dr. Konrád Judit, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc, conform comunicatului de presa.

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: