Secretar de stat nou, la Ministerul Sanatatii

14/07/2016

Secretar de stat nou, la Ministerul Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/secretar-de-stat-nou-la-ministerul-sanatatii/

MINISTERUL-SANATATII-2016De curand, la Ministerul sanatatii a fost numit un nou secretar de stat.
Este vorba de Monica Grigore Althamer, voluntar in Asociatia „Daruieste Viata”,  si care, de asemenea, a fost declarata „Femeia anului 2015” de revista „Avantaje” la categoria Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului.
Timisoreanca va ocupa functia de secretar de stat in Guvernul Ciolos, dupa o propunere a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

“Sunt in continuare un om al pacientilor aici. Indiferent care vor fi atributiile pe care eu o sa le am in acest minister, ramane ca si preocupare principala situatia pacientilor din Romania si respectarea drepturilor pe care le au. Gandurile mele se vor indrepta mereu si spre medicii care-si fac treaba, uneori in conditii grele”, a declarat Monica Grigore Althamer pentru www.tion.ro.

In urma cu cateva zile, Ministrul Sanatatii  a anuntat ca rolul Monicai Grigore Althamer va fi acela de navigator medical.

“Exista in multe alte tari, raspunzand unei nevoi esentiale a pacientilor. Am o rugaminte importanta pentru viitorii ministri ai Sanatatii: va rog sa rezervati intotdeauna un post important din Ministerul Sanatatii, cel de secretar de stat, pentru un reprezentant al pacientilor. Sa fie o persoana independenta si onesta, una care a dovedit in timp ca a ajutat pacientii in ciuda defectelor sistemului”, a spus Vlad Voiculescu, potrivit publicatiei Adevarul.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: