Se da start Conferintei Regionale „Medicul de familie – Practician si manager”

10/12/2014

Se da start Conferintei Regionale „Medicul de familie – Practician si manager”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/se-da-start-conferintei-regionale-medicul-de-familie-practician-si-manager/

CONFERINTA AMFB MEDICI DE FAMILIE 12-13 DECA mai ramas o zi pana cand Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti impreuna cu Patronatul Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov dau startul celei de-a  IV-a editii  a Conferintei Regionale „Medicul de familie – Practician si manager”.

Evenimentul se deruleaza in perioada 11 – 13 decembrie, iar debutul se va face joi dimineata incepand cu ora 10:00 la Crystal Palace Ballrooms.

Aceasta conferinta este dintre cele mai importante manifestari medicale organizate anual de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti pentru medicii de families si vizeaza doua aspecte importante: pe de o parte, latura practica a medicului de familie respectiv, imbunatatirea calitatii asistentei medicale oferite pacientilor, iar pe de alta parte, cea manageriala, a serviciilor medicale puse la dispozitie in cadrul cabinetelor.

Agenda evenimentului va cuprinde subiecte de interes major pentru participanti cum ar fi Pediatria si Neuropsihiatria.
De asemenea, si cresterea alarmanta a cazurilor de patologie legata de sanatatea mintala a dus la decizia de a organiza sesiuni speciale cu aceasta tema.

Mai mult, va avea loc si o serie de sesiuni dedicate medicului de familie – manager, care este nevoit sa isi conduca afacerea si sa o faca profitabila.

Pe parcursul celor trei zile de conferinta, medicii de familie se vor reuni in cadrul unor ateliere practice, simpozioane medicale si prezentari pentru a dezbate si a face schimb de experienta pe marginea unor subiecte de maxim interes in medicina de familie.
 
Conferinta regionala „Medicul de familie – Practician si manager” este creditata de Colegiul Medicilor din Romania cu  14 credite de Educatie Medicala Continua.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala