Se da start Conferintei Regionale „Medicul de familie – Practician si manager”

10/12/2014

Se da start Conferintei Regionale „Medicul de familie – Practician si manager”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/se-da-start-conferintei-regionale-medicul-de-familie-practician-si-manager/

CONFERINTA AMFB MEDICI DE FAMILIE 12-13 DECA mai ramas o zi pana cand Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti impreuna cu Patronatul Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov dau startul celei de-a  IV-a editii  a Conferintei Regionale „Medicul de familie – Practician si manager”.

Evenimentul se deruleaza in perioada 11 – 13 decembrie, iar debutul se va face joi dimineata incepand cu ora 10:00 la Crystal Palace Ballrooms.

Aceasta conferinta este dintre cele mai importante manifestari medicale organizate anual de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti pentru medicii de families si vizeaza doua aspecte importante: pe de o parte, latura practica a medicului de familie respectiv, imbunatatirea calitatii asistentei medicale oferite pacientilor, iar pe de alta parte, cea manageriala, a serviciilor medicale puse la dispozitie in cadrul cabinetelor.

Agenda evenimentului va cuprinde subiecte de interes major pentru participanti cum ar fi Pediatria si Neuropsihiatria.
De asemenea, si cresterea alarmanta a cazurilor de patologie legata de sanatatea mintala a dus la decizia de a organiza sesiuni speciale cu aceasta tema.

Mai mult, va avea loc si o serie de sesiuni dedicate medicului de familie – manager, care este nevoit sa isi conduca afacerea si sa o faca profitabila.

Pe parcursul celor trei zile de conferinta, medicii de familie se vor reuni in cadrul unor ateliere practice, simpozioane medicale si prezentari pentru a dezbate si a face schimb de experienta pe marginea unor subiecte de maxim interes in medicina de familie.
 
Conferinta regionala „Medicul de familie – Practician si manager” este creditata de Colegiul Medicilor din Romania cu  14 credite de Educatie Medicala Continua.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Spitalul de Psihiatrie Sibiu, unul dintre cele mai vechi spitale din Europa, va avea compartiment de cercetare

Tot mai multe cadre medicale apeleaza la psihoterapie din cauza epuizarii psihice si fizice

Peste 200 de focare de coronavirus inregistrate, in Romania, in perioada 14 – 20 septembrie

Medic vindecat de Covid-19: Este o boala serioasa, care poate si creeaza probleme dificile

Opt elevi de la scolile din Sectorul 4 al Capitalei, confirmati cu noul coronavirus