Se da start Conferintei Nationale de Medicina Familiei – editia a XIV-a

28/03/2018

Se da start Conferintei Nationale de Medicina Familiei – editia a XIV-a

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/se-da-start-conferintei-nationale-de-medicina-familiei-editia-a-xiv-a/


Conferinta Nationala de Medicina Familiei – editia a XIV-a cu tema: “Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare” a intrat in linie dreapta. 

Evenimentul, unul cu traditie, este organizat de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti – Ilfov (AMFB) in perioada 29 martie – 1 aprilie 2018, sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF).

Manifestarile stiintifice au inceput inca de miercuri, 28 martie, cu trei cursuri preconferinta, iar deschiderea oficiala are loc joi.

Programul, ca in fiecare an, este unul care atinge cele mai sensibile si des intalnite patologii in practica uzuala a medicului de familie.

Medicii care vor sa participe la aceasta conferinta trebuie sa stie ca evenimentul este creditat cu 24 de puncte EMC, iar pentru asistenti se ofera 12 puncte EMC.

De asemenea, importat de mentionat este ca incepand de anul acesta exista cateva reguli noi in Ghidul de participare, care pot fi consultate AICI.

Conferinta Nationala de Medicina Familiei se desfasoara la Crystal Palace Ballrooms, in Municipiul Bucuresti.

Lista lectorilor de renume international care participa la Conferinta Nationala de Medicina Familiei, poate fi consultata AICI.

Programul stiintific integral poate fi consultat AICI.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: