Se cauta medici de familie pentru mai multe localitati din judetul Alba

06/01/2017

Se cauta medici de familie pentru mai multe localitati din judetul Alba

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/se-cauta-medici-de-familie-pentru-mai-multe-localitati-din-judetul-alba/

MEDIC-COCA2016-2017CAS Alba caută medici cu specialitatea medicina de familie dornici să își înființeze un cabinet medical într-o zonă cu deficit de medici sau care vor să preia un praxis deja existent.

În județul Alba există un număr de 7 localități din mediul rural fără medic: Roșia de Secaș, Almașu Mare, Ceru Băcăinți, Mogoș, Întregalde, Noslac, Ponor.

 

În mediul urban există 3 localități în care numărul de medici de familie este mai mic decât cel necesar:

– în Blaj există un necesar de 5 medici de familie;

– în Cugir există un necesar de 4 medici de familie;

– în Aiud există un necesar de 1 medic de familie.

 

Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactați Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Alba.

Autor: FormareMedicala.ro

6 Comentarii

 1. alex says:

  nu va mai certati oameni buni ! oricum , intr-o zi o sa fim plecati cu totii…afara din tara sau afara din sistem.poate nu suntem chiar asa importanti pentru societate.

 2. cora says:

  Pai nu mai prea sunt ca au plecat pentru ca pacientii au sters ^pe jos cu ei.Sa stiti ca in strainatate castiga cam cat in ROMANIA (unde un MF castiga binisor)dar sunt respectati si au certitudinea ca legile sut respectate de toata lumea)

  • PASCU says:

   de unde ati scornit prostia cu SALARII EUROPENE LA MF DE ROMANIA ???? Pe ce lume traiti ??? Cred ca in Lumi paralele sau aveti liste de 2300-5000 asigurati !!! Banii frate , mai exact LIPSA LOR ne determina sa FUGIM INCOTRO VEDEM CU OCHISORII !!

 3. PASCU says:

  Multi inainte ! Pana acum au plecat din celelalte specialitati ! Sa vedeti ce va urma !ORICUM de MF in Romania nu este nevoie DELOC ! Rezolva UPU tot ! sac!

  • upu says:

   Pascule, de ce aglomerezi upu? Afirmatiile tale demonstreaza ca habar nu ai pe ce lume traiesti! Bine ca v-au plecat medicii, vor pleca si upuistii, atunci sa te vad!

   • PASCU says:

    deja au plecat si UPU-istii , se pare ca plutiti ! La ce slarii au …nici dracu nu mai luceaza acolo ! de sarbatori au lucrat mai ceva ca minerii 2 medici pe tura si 150 de consultatii !

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: