Se cauta echipa medicala pentru spitalul destinat copiilor bolnavi de cancer construit din donatii

17/08/2020

Se cauta echipa medicala pentru spitalul destinat copiilor bolnavi de cancer construit din donatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/se-cauta-echipa-medicala-pentru-spitalul-destinat-copiilor-bolnavi-de-cancer-construit-din-donatii/

Este nevoie de o echipa medicala pentru spitalul destinat copiilor bolnavi de cancer din Bucuresti, construit din donatii.
Potrivit reprezentantilor Asociatiei “Daruieste Viata”, se cauta “echipa medicala capabila sa transforme celor peste 350.000 de oameni, in realitate”.

“Vrem o echipa medicala capabila ca in 10 ani sa creasca rata de supravietuire a copilului bolnav de cancer de la 50%, cat e acum, la 70-80%. Cautam oameni vizionari, cautam oameni muncitori, cautam oameni pregatiti si dornici sa se pregateasca alaturi de care sa putem schimba fata oncologiei pediatrice din Romania. Cautam medici oncologi si radioterapeuti care sa creada in puterea lor de a schimba lumea. Si alaturi de care noi sa o schimbam. Cautam cadre medicale bine pregatite care sa salveze vieti. Noi le vom fi alaturi in lupta asta grea.”, a scris Carmen Uscatu, una dintre fondatoarele Asociatiei „Daruieste Viata” pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acesteia, “nu va fi usor”, dar isi exprima speranta ca “vom reusi”. Ea a dat si exemple in acest sens.

“Stiu ca e greu, ne spun multi ca nu vom reusi, ca sistemul e putred, ca nu avem cu cine. Ne temem de asta? Da, ne temem. Dar in acelasi timp stim ca, desi va fi greu, desi din cand in cand ni se va parea imposibil, vom reusi. Si cand zic ca vom reusi ma uit la cei care au reusit. Stiu doua initiative similare: St. Jude Children’s Research Hospital si Children’s Cancer Hospital Eygpt 57357. Ei au reusit. Si noi putem.”

Etichete: echipa medicala, posturi medici, angajari medici, spital copii cancer, asociatia daruieste viata

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Senatul a respins proiectul privind obligativitatea certificatului Covid la locul de munca

Solidaritatea Sanitara: 23% din munca unui medic dintr-un spital Covid este neplatita

Managerul SJU Bistrita: Dati drumul la tratamentul antiviral din zona de prespital

ECDC: Sezonul gripal ar putea fi unul sever

Arafat: Solidaritatea pe care o vedem ne face sa simtim ca suntem cu prietenii alaturi