Scoala de vara a Societatii Romane de Pediatrie, in septembrie

20/07/2011

Scoala de vara a Societatii Romane de Pediatrie, in septembrie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/scoala-de-vara-a-societatii-romane-de-pediatrie-in-septembrie/

Societatea Romana de Pediatrie organizeaza in acest an Scoala de Vara cu tema “Probleme majore in pediatrie”. Cursul se va desfasura in perioada 5-9 septembrie in Moeciu, judetul Brasov. “In acest an, Scoala de Vara are ca scop abordarea unor teme de practica pediatrica. Abordeaza practic aspecte esentiale ale pediatriei sub forma de prelegeri. Scoala este adresata in principal medicilor rezidenti, obiectivul fiind ca acestia sa se cunoasca si sa comunice. Vrem sa imbunatatim practic comunicarea pediatrica”, a precizat pentru PaginaMedicala.ro prof. dr. Marin Burlea, presedintele Societatii Romane de Pediatrie.

Prelegerile vor fi sustinute de prof. dr. M.Nanulescu, conf. dr. Doina Plesca, dr. Dumitru Orasanu, prof. Evelina Moraru si sef lucrari dr. Liviu Pop.
Printre domeniile abordate se vor numara hepatologia, gastroenterologia si neurologia pediatrica. “Aceste specialitati vor completa nivelul de cunostinte al medicilor rezidenti”, a mai spus Marin Burlea.

35 de locuri disponibile

Numarul disponibil de locuri este de 35, iar inscrierile se fac pana pe 31 iulie. Organizatorii scolii ii roaga pe cei interesati sa se inscrie online pentru aceasta scoala, dat fiind faptul ca numarul de locuri este limitat. Taxa de inregistrare este de 275 Euro si include cazare in camera dubla pe toata durata cursului regim 4 stele, demipensiune mic dejun si pranz, taxa de curs si materialele stiintifice, suportul de curs. Un beneficiu vor avea medicii tineri care au pana in 35 de ani. Acestia vor avea plata subventionata de Societatea Romana de Pediatrie, suma pe care o vor plati pentru curs fiind de 80 de euro. Organizatorii Scolii de Vara sunt presedintele Societatii Romane de Pediatrie, prof.dr. Marin Burlea, prof.dr. M. Nanulescu si medicul Cristian Popescu.

Autor: Oana Ciornia
Sursa: www.paginamedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Radu Ganescu: Siguranta pacientului, un subiect uitat o lunga perioada de timp

Medicii din centrele de vaccinare isi primesc salariile restante din august

CMR cere eforturi din partea tuturor factorilor pentru a asigura nasteri in siguranta

Citu, despre certificatul verde Covid: Chiar nu este nicio discriminare

Dr. Catalina Poiana: Am ales profesia de medici pentru ca punem pacientul mai presus de orice