Schimburi de experienta in Croatia si Olanda pentru medicii rezidenti sau specialisti MF din Romania

03/11/2014

Schimburi de experienta in Croatia si Olanda pentru medicii rezidenti sau specialisti MF din Romania

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/schimburi-de-experienta-croatia-si-olanda-pentru-medicii-rezidenti-sau-specialisti-mf-din-romania/

Romania recunoaste titlurile oficiale de calificare ca medic specialist eliberate in afara granitelor UEMedicii rezidenti MF si specialistii MF din Romania, pot opta pentru doua noi schimburi de experienta disponibile pentru ei in Olanda, in ianuarie 2015 si in Croatia, in decembrie 2014.

1. ZZROM Exchange – 9-13 decembrie 2014, Zagreb, Croatia

Fundatia pentru Dezvoltarea Medicinei de Familie din Croatia (ZZROM) invita un medic roman rezident MF sau specialist MF in primii cinci ani dupa obtinerea specialitatii sa participe la un schimb de experienta in perioada 9-13 decembrie 2014 in Zagreb, Croatia.

Medicul selectat va avea ocazia sa viziteze timp de doua zile un cabinet de medicina familiei din Croatia (10-11 decembrie) si sa participe la conferinta Zilele Fundatiei intre 12-13 decembrie, unde vor avea loc si prezentari si ateliere in limba engleza dedicate medicilor rezidenti.

Participantii la schimbul de experienta vor avea alocate 10 minute pentru a prezenta propriile sisteme de sanatate si de medicina primara.

Taxa de participare la conferinta si costurile de cazare sunt acoperite de organizatori – ZZROM.

Medicul roman selectat trebuie sa isi asigure transportul Romania-Zagreb si sa detina cunostinte medii-avansate de limba engleza.

Pentru a participa la selectie trimiteti formularul atasat completat la adresa vdgm@snmf.ro pana pe 7 noiembrie 2014, ora 23.

Castigatorul selectiei va fi anuntat pe e-mail si pe site-ul SNMF pe 8 noiembrie 2014.

2. LOVAH Exchange – 20-24 ianuarie 2015, Olanda

Organizatia Medicilor Rezidenti de Medicina Familiei din Olanda (LOVAH) invita doi medici romani rezidenti MF sa participe la un schimb de experienta in perioada 20-24 ianuarie 2015 in Olanda.

Medicii selectati vor avea ocazia sa viziteze timp de o zi un cabinet de medicina familiei din Olanda, o alta zi va fi petrecuta in centrul educational pentru rezidenti MF iar in a treia zi va participa la conferinta de medicina familiei pentru rezidenti organizata de LOVAH, cu tema “Go Viral!” (23 ianuarie).

Schimbul de experienta include de asemenea si un program social si cultural pregatit de organizatorii olandezi.

Taxa de participare la conferinta, programul social, transportul in Olanda si costurile de cazare (2 nopti la hotel si doua nopti cu o gazda olandeza) sunt acoperite de organizatorii olandezi.

Cheltuielile de transport Romania-Olanda cad in sarcina medicilor selectati romani.

Medicii romani selectati trebuie sa isi asigure transportul Romania-Olanda-Romania si sa detina cunostinte medii-avansate de limba engleza.
 
Pentru a participa la selectie trimiteti formularul atasat completat la adresa vdgm@snmf.ro pana pe 23 noiembrie 2014, ora 23.

Castigatorul selectiei va fi anuntat pe e-mail si pe site-ul SNMF  pe 26 noiembrie 2014.

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. abdallah mohammad says:

    medic rezident anul 3 ortopedie si traumatologie

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: