Sapte spitale din Capitala vor avea instalatii si sisteme de ventilare moderne

28/03/2023
Sapte spitale din Capitala vor avea instalatii si sisteme de ventilare moderne

Sapte spitale din Capitala vor avea instalatii si sisteme de ventilare moderne

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sapte-spitale-din-capitala-vor-avea-instalatii-si-sisteme-de-ventilare-moderne/

Sapte spitale administrate de ASSMB vor avea instalatii si sisteme de ventilare moderne si urmeaza sa fie dotate cu sisteme de detectie, semnalizare si alarmare in caz de incendiu, potrivit primarului general al Capitalei, Nicusor Dan.

“Totodata, la toate cele 7 spitale vor fi realizate lucrari de reabilitare a instalatiilor electrice, de extindere si modernizare a instalatiilor de stingere. Lucrarile sunt necesare in vederea obtinerii Autorizatiei de Securitate la Incendiu.In acest sens, ASSMB a publicat in SEAP anunturile de licitatie deschisa pentru contractarea serviciilor de proiectare si executie a lucrarilor pentru trei dintre spitale: Sfantul Luca, Nicolae Malaxa si Sfanta Maria.”, transmite Nicusor Dan.

Pentru alte patru unitati sanitare, Spitalul „Prof. Dr. Theodor Burghele”, Spitalul de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, Spitalul Clinic „Filantropia”, Spitalul Clinic Coltea, anunturile de licitatie urmeaza sa fie publicate in SEAP in cursul saptamanii viitoare.

Valoarea totala estimata a lucrarilor ce vor fi realizate la cele 7 spitale, administrate de ASSMB, institutie coordonata de viceprimarul Horia Tomescu, se ridica la 60,04 milioane de lei.

Etichete: spitale capitala, sisteme de ventilare spitale, instalatii electrice spitale, nicusor dan

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: