SANITAS va picheta Ministerul Sanatatii

21/11/2016

SANITAS va picheta Ministerul Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sanitas-va-picheta-ministerul-sanatatii/

poza-formRespectarea drepturilor angajatilor din sistemul sanitar reprezinta preocuparea constanta a Federatiei SANITAS, iar atingerea obiectivelor propuse este un act de onoare al organizatiei noastre, transmit sindicalistii din sanatate intr-un comunicat de presa.
Federatia SANITAS, conform deciziei Consiliului National  din data de 17 noiembrie, solicita Ministerului Sanatatii o intalnire de urgenta privind negocierea Contractului Colectiv de Munca la nivel de sector.

“In semn de solidaritate fata de colegii care vor negocia Contractul Colectiv de Munca, SANITAS va picheta Ministerul Sanatatii in zilele de 22 si 29 noiembrie, precum si in 6 decembrie, intre orele 11.00- 13.00.”,  precizeaza reprezentantii SANITAS.

Pana acum, SANATATEA nu a fost considerata un sector prioritar pentru cei care guverneaza in prezent aceasta tara si dorim sa le aducem in atentie, inca o data, problemele cu care se confrunta angajatii din sanatate si asistenta sociala, mai scrie in comunicatul postat pe site-ul federatiei.
 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: