Sanctiuni pentru cei care vaccineaza anti-Covid persoanele fara drept in aceasta etapa

01/02/2021

Sanctiuni pentru cei care vaccineaza anti-Covid persoanele fara drept in aceasta etapa

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sanctiuni-pentru-cei-care-vaccineaza-anti-covid-persoanele-fara-drept-in-aceasta-etapa/

In curand, vor fi introduse sanctiuni pentru responsabilii centrelor de vaccinare care vor folosi vaccinurile pentru persoanele care nu ar avea dreptul la imunizare in aceasta etapa a campaniei.

Ministrul Sanatatii a precizat, intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca au existat cazuri in care s-au facut vaccinuri la mica intelegere sau pe baza unor prietenii.

“De saptamana viitoare vom avea si sanctiuni foarte clare, in primul rand pentru cei care se gasesc dintr-odata fie generosi, fie cu rost de business intr-un loc anume. Daca cineva va binevoi sa faca vaccinul, daca un coordonator al unui centru de vaccinare va binevoi sa ia un vaccin care ar trebui sa mearga catre o persoana varstnica, sau catre o persoana cu boala cronica sau catre o persoana care are cu adevarat nevoie ca sa vaccineze un amic, un vecin sau mai stiu eu pe cine, va trebui sa plateasca pentru asta si suma va trebui sa fie una de care sa-si aduca aminte fara bucurie”, a afirmat Vlad Voiculescu, citat si de Agerpres.

Demnitarul nu a fara a precizat sumele la care se vor ridica sanctiunile in astfel de situatii.

Etichete: vaccinare anti-covid, vaccinare persoane etapa II, sanctiuni vaccinare

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: