S-au declansat protestele in Sanatate

10/10/2016

S-au declansat protestele in Sanatate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/s-au-declansat-protestele-in-sanatate/

GREVA-MF-BANDEROLASindicalistii din Sanatate anunta ca Federatia Sindicala Hipocrat din Romania declanseaza, luni, seria de proteste, prima etapa constand in purtarea unei banderole albastre timp de cinci zile, urmata de pichetarea si intreruperea temporara a activitatii in urmatoarea saptamana, culminand cu declansarea grevei generale pe data de 31 octombrie.

“Initiem un demers care ar trebui sa continue cu intrevederi la care sa se discute aplicat, pentru prezentarea revendicarilor si solutionarea lor. Am perseverat in actiunile noastre si consideram ca trebuie sa gasim solutiile potrivite pentru o situatie care a generat o stare de confuzie si revolta. In caz contrar, asa cum am anuntat deja la mijlocul acestei saptamani, notificam autoritatile cu privire la deschiderea conflictului de munca”, sustine presedintele Federatiei Sindicale Hipocrat, Ion Cotojman, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Federatiei, calendarul protestelor este urmatorul: purtarea banderolei albastre in perioada 10 – 14 octombrie, actiuni de pichetare si intreruperea temporara a activitatii in intervalul 17 – 21 octombrie 2016 si declansarea grevei generale pe data de 31 octombrie 2016.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Angajatii care se vaccineaza impotriva Covid-19 ar putea beneficia de o zi libera platita

Proiectul normelor Contractului-Cadru pentru anii 2021 – 2022, in transparenta decizionala

Citu: Vom transforma mai multe centre AstraZeneca in centre Pfizer

Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii: 113 zile de mandat si de ciocniri intre mentalitati

Pfizer: O ipoteza plauzibila este ca probabil va fi necesara a treia doza