S-au declansat protestele in Sanatate

10/10/2016

S-au declansat protestele in Sanatate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/s-au-declansat-protestele-in-sanatate/

GREVA-MF-BANDEROLASindicalistii din Sanatate anunta ca Federatia Sindicala Hipocrat din Romania declanseaza, luni, seria de proteste, prima etapa constand in purtarea unei banderole albastre timp de cinci zile, urmata de pichetarea si intreruperea temporara a activitatii in urmatoarea saptamana, culminand cu declansarea grevei generale pe data de 31 octombrie.

“Initiem un demers care ar trebui sa continue cu intrevederi la care sa se discute aplicat, pentru prezentarea revendicarilor si solutionarea lor. Am perseverat in actiunile noastre si consideram ca trebuie sa gasim solutiile potrivite pentru o situatie care a generat o stare de confuzie si revolta. In caz contrar, asa cum am anuntat deja la mijlocul acestei saptamani, notificam autoritatile cu privire la deschiderea conflictului de munca”, sustine presedintele Federatiei Sindicale Hipocrat, Ion Cotojman, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Federatiei, calendarul protestelor este urmatorul: purtarea banderolei albastre in perioada 10 – 14 octombrie, actiuni de pichetare si intreruperea temporara a activitatii in intervalul 17 – 21 octombrie 2016 si declansarea grevei generale pe data de 31 octombrie 2016.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

583 de centre active de vaccinare anti-Covid, in Romania

Valeriu Gheorghita: Persoanele care deservesc activitati esentiale se reprogrameaza pentru vaccinare cu 10 zile

Un medicament dezvoltat in Ungaria ar putea fi eficient in prevenirea complicatilor grave ale virusului SARS-CoV-2

Moderna transmite ca vaccinul anti-Covid produs de companie este eficient si impotriva noilor tulpini de coronavirus

Romania a primit inca 95.940 doze de vaccin de la Pfizer & BioNTech