S-au declansat protestele in Sanatate

10/10/2016

S-au declansat protestele in Sanatate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/s-au-declansat-protestele-in-sanatate/

GREVA-MF-BANDEROLASindicalistii din Sanatate anunta ca Federatia Sindicala Hipocrat din Romania declanseaza, luni, seria de proteste, prima etapa constand in purtarea unei banderole albastre timp de cinci zile, urmata de pichetarea si intreruperea temporara a activitatii in urmatoarea saptamana, culminand cu declansarea grevei generale pe data de 31 octombrie.

“Initiem un demers care ar trebui sa continue cu intrevederi la care sa se discute aplicat, pentru prezentarea revendicarilor si solutionarea lor. Am perseverat in actiunile noastre si consideram ca trebuie sa gasim solutiile potrivite pentru o situatie care a generat o stare de confuzie si revolta. In caz contrar, asa cum am anuntat deja la mijlocul acestei saptamani, notificam autoritatile cu privire la deschiderea conflictului de munca”, sustine presedintele Federatiei Sindicale Hipocrat, Ion Cotojman, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Federatiei, calendarul protestelor este urmatorul: purtarea banderolei albastre in perioada 10 – 14 octombrie, actiuni de pichetare si intreruperea temporara a activitatii in intervalul 17 – 21 octombrie 2016 si declansarea grevei generale pe data de 31 octombrie 2016.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Aparat performant care depisteaza virusuri si bacterii, la Spitalul ‘Victor Babes’ Timisoara

Stimulente pentru vaccinare: bonuri, tichete si utilaje agricole

Angajatii vor beneficia de zile libere platite pentru vaccinarea anti-Covid

Numarul cazurilor de Covid-19, in crestere in randul tinerilor

Doua sute de milioane de europeni au fost vaccinati impotriva Covid-19