S-a prelungit suplimentarea numarului de posturi la DSP si Ambulanta

09/10/2020

S-a prelungit suplimentarea numarului de posturi la DSP si Ambulanta

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/s-a-prelungit-suplimentarea-numarului-de-posturi-la-dsp-si-ambulanta/

Guvernul a aprobat modificarea HG 144/2010 privind organizarea si functionarea Ministerului Sanatatii, prelungind cu inca sase luni masura de suplimentare a numarului de 2.000 posturi pentru personalul contractual necesar in cadrul DSP-urilor si la Ambulanta.

“Masura este necesara avand in vedere evolutia situatiei epidemiologice determinata de cresterea semnificativa a numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei, care duce si la suplimentarea atributiilor personalului medical din cadrul Directiilor de Sanatate Publica si Serviciilor de ambulanta in aceasta perioada”, precizeaza Ministrul Sanatatii, conform Agerpres.

Astfel, incepand cu data de 12 octombrie, pe o perioada de sase luni, numarul maxim de posturi din directiile de sanatate publica si serviciile de ambulanta se suplimenteaza cu 2.000 de posturi, din care: 1.000 de posturi pentru directiile de sanatate publica judetene si cea a municipiului Bucuresti; 1.000 de posturi pentru serviciile de ambulanta judetene si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Etichete: posturi dsp, posturi ambulanta, suplimentare posturi ministerul sanatatii

Autor: Adriana Pavel

2 Comentarii

  1. Enache Zamfira says:

    Buna ziua!
    Asistentii medicali care au fost angajati pe perioada Pandemiei, vor ramane angajati definitiv, sau se va renunta la ei. Sunt angajata din 15 aprilie 2020 la un spitalsuport-Covid. Va multumesc!

  2. Iacob says:

    Și ce? Ca scârbă de dispecerat de la ambulanța transport pacienți Dializa ți nea băgat într-o autospeciala de la trannsport persoane pe 3 persoane când autospeciala din fabrica este omologata cu 1loc pe targa și 1 loc pe scaunul de lângă. Menționez ca celelalte 2 persoane erau FEBRILE. asta sa întâmplat în data de 7.10 respectiv 9.10 2020 orele 20

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: