S-a dat startul Conferintei Regionale de Medicina Familiei “Zilele medicale dr. Mircia Iorga”

08/12/2017

S-a dat startul Conferintei Regionale de Medicina Familiei “Zilele medicale dr. Mircia Iorga”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/s-a-dat-startul-conferintei-regionale-de-medicina-familiei-zilele-medicale-dr-mircia-iorga/

Vineri a inceput cea de-a saptea editie a Conferintei Regionale Medicul de familie – Practician si manager “Zilele Medicale  dr. Mircea Iorga“, eveniment ce se desfasoara in perioada 8-10 decembrie, la Crystal Palace Ballrooms din Capitala.

Conferinta a debutat cu doua sesiuni internationale de “imagistica in diagnosticarea si monitorizarea tratamentului cancerului de san”, sesiune sustinuta de dr. Erkin Aribal din Turcia” si de “abordarea actuala/moderna a diagnosticului si tratamentului in stenoza aortica”, prezentata de dr. Sinan Dağdelen.

Editia din acest an a Conferintei Regionale de Medicina Familiei promite sa fie extrem de interesanta datorita lucrarilor stiintifice ce vor avea loc pe parcursul intregului sfarsit de sapatamana. 

De asemenea, se vor aborda si subiecte fierbinti din Sanatate la ora actuala, cum ar fi Contractul-cadru si acreditarea ANMCS.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: