S-a dat start Targului International de Medicina si Farmacie ROMMEDICA

19/04/2018


S-a dat start Targului International de Medicina si Farmacie ROMMEDICA. Evenimentul se deruleaza in perioada 19 si 21 aprilie, la Romexpo.

La targ expun companii specializate in productia, importul si distributia de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.

La editia 2018 si-au anuntat prezenta companii din: Austria, Bulgaria, China, Romania, Singapore, Rusia, Estonia, Polonia, Turcia.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, targul ofera posibilitatea achizitionarii la oferte speciale de instrumentar, tehnologie si accesorii necesare spitalelor, clinicilor si cadrelor specializate, pentru ca actul medical sa se desfasoare la standarde internationale

La editia 2018 si-au anuntat prezenta companii din: Austria, Bulgaria, China, Romania, Singapore, Rusia, Estonia, Polonia, Turcia.

Companiile prezente la Rommedica vin cu oferte speciale si discounturi intre 8 si 30%, fie la toate produsele prezentate in cadrul targului, indiferent de cumparator, cantitate, sortiment, fie doar la anumite servicii si game, mai precizeaza organozatorii in comunicatul mentionat.

Concomitent cu acest eveniment se desfasoara editia de primavara a DENTA – Expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara.

De asemenea, in cadrul ROMMEDICA si DENTA se va desfasura o serie de simpozioane, cursuri teoretice,  demonstratii practice si lansari de carte, la care vor fi abordate subiecte de actualitate.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

Bilantul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 27

Alexandru Rafila: In momentul de fata, avem, practic, o circulatie a virusurilor de tip A – H1N1 si H3N2

WhatsApp restrictioneaza distribuirea de mesaje pentru a combate dezinformarea

Ministrul Sanatatii: Nu suntem foarte departe de declararea epidemiei de gripa

14 decese din cauza gripei/ Pintea: Rata de vaccinare este foarte mica